DEVLETE BORÇ ÖDENMESİ İÇİN SON GÜN: 31 MAYIS

Ekonomi 30.05.2017 - 15:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

DEVLETE BORÇ ÖDENMESİ İÇİN SON GÜN: 31 MAYIS

BURDUR SGK İL MÜDÜRÜ BALBAN'DAN “YAPILANDIRMANIZ BOZULMASIN” UYARISI
Burdur Sosyal Güvenlik (SGK) İl Müdürü Bayram BALBAN, borçlarını 6736 sayılı yapılandırma kanunu ile yapılandırdığı halde ilk taksitini veya peşin tutarını ödemeyen işveren ve sigortalıları, mağdur olmamaları için uyardı. Geçtiğimiz yılsonunda sosyal güvenlik prim borçları ile vergi borçlarının 6736 sayılı yasa kapsamında yeniden yapılandırıldığını, kanun hükümlerinden yararlanan vatandaşlara, yapılandırılan tutarları peşin veya taksitler halinde ödeme imkânı verildiğini söyleyen SGK İl Müdürü BALBAN, yapılandırmanın bozulmaması için, 31 Mayıs'a kadar yapılandırmanın ilk taksitinin ödenmesi gerektiğini belirtti. 31 Mayıs 2017 tarihine kadar ödeme yapmayan vatandaşların, yapılandırmadan doğan avantajları kaybedeceklerini ifade eden BALBAN, "Yapılandırmanın devam edebilmesi için 31 Mayıs 2017'ye kadar ödemelerin yapılması büyük önem taşımakta, aksi takdirde kanundan yararlanma hakkı kaybedilecektir. 31 Mayıs 2017 tarihine kadar ödemesini yapmayıp, 6736 sayılı Yapılandırması bozulan vatandaşlar, geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete ’de yayımlanan 7020 sayılı yeni yapılandırma kanunundan faydalanamayacak " uyarısında bulundu. 
BURDUR SGK İL MÜDÜRÜ BALBAN'DAN “YAPILANDIRMANIZ BOZULMASIN” UYARISI

Burdur Sosyal Güvenlik (SGK) İl Müdürü Bayram BALBAN, borçlarını 6736 sayılı yapılandırma kanunu ile yapılandırdığı halde ilk taksitini veya peşin tutarını ödemeyen işveren ve sigortalıları, mağdur olmamaları için uyardı.

Geçtiğimiz yılsonunda sosyal güvenlik prim borçları ile vergi borçlarının 6736 sayılı yasa kapsamında yeniden yapılandırıldığını, kanun hükümlerinden yararlanan vatandaşlara, yapılandırılan tutarları peşin veya taksitler halinde ödeme imkânı verildiğini söyleyen SGK İl Müdürü BALBAN, yapılandırmanın bozulmaması için, 31 Mayıs'a kadar yapılandırmanın ilk taksitinin ödenmesi gerektiğini belirtti.

31 Mayıs 2017 tarihine kadar ödeme yapmayan vatandaşların, yapılandırmadan doğan avantajları kaybedeceklerini ifade eden BALBAN, "Yapılandırmanın devam edebilmesi için 31 Mayıs 2017'ye kadar ödemelerin yapılması büyük önem taşımakta, aksi takdirde kanundan yararlanma hakkı kaybedilecektir. 31 Mayıs 2017 tarihine kadar ödemesini yapmayıp, 6736 sayılı Yapılandırması bozulan vatandaşlar, geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete ’de yayımlanan 7020 sayılı yeni yapılandırma kanunundan faydalanamayacak " uyarısında bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.