Dev organizasyonda karşılaşmalar başladı

Spor 14.05.2017 - 14:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Dev organizasyonda karşılaşmalar başladı

Kuruyan göllere dikkati çekmek amacıyla Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Göller Arası Basketbol Turnuvası karşılaşmaları başladı.
Kuruyan göllere dikkati çekmek amacıyla Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Göller Arası Basketbol Turnuvası karşılaşmaları başladı.   Burdur Belediyesi Halk Plajı’nda gerçekleşen turnuvada 14 takım mücadele etti. Karşılaşmalar 15 dakika süreyle tek potada 3'e 3 olarak gerçekleştirildi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, karşılaşmalardan önce yaptığı konuşmada, Burdur olarak sporla sosyal sorumluluk projelerini bir araya getirdiklerini söyledi. Bu yıl turnuvaya katılım sayısını sınırlı tuttuklarını ifade eden Ercengiz, gelecek yıldan itibaren hem katılım sayılarını artırmak hem de turnuvayı uluslararası düzeye taşımaya çalışacaklarını kaydetti. Turnuvada en büyük kazancın dostluk ve verdikleri mesaj olduğunu aktaran Ercengiz, "Burdur Gölü can çekişiyor. Bunun sesine, çığlığına kulak vermek zorundayız. Şuanda hacminin yüzde 40'ını kaybetti. Her geçen günde kaybetmeye devam ediyor. Bizim çabamız bize miras olmayan, bir sonraki kuşaklara emanet olarak taşıdığımız doğayı, gölü, Burdurumuzu en iyi şekilde bir sonraki kuşağa taşıyabilmek. Turnuvamızda bütün takımlarımıza başarılar diliyorum." diye konuştu. Ercengiz, konuşmasının ardından turnuvaya destek olan Basketbol Süper Ligi Direktörü Saner Şenbayrak, spor yazarı İsmet Badem ve eski milli basketbolcu Ermal Kurtoğlu'na ve takım kaptanlarına hediye verdi. Turnuva öncesinde ünlüler karması ve basın karması bir maç yaptı. Karşılaşmayı ünüler karması 21-17 kazandı. Daha sonra ise turnuvanın ilk gün maçları gerçekleştirildi. 
Kuruyan göllere dikkati çekmek amacıyla Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Göller Arası Basketbol Turnuvası karşılaşmaları başladı.

Kuruyan göllere dikkati çekmek amacıyla Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Göller Arası Basketbol Turnuvası karşılaşmaları başladı.

 

Burdur Belediyesi Halk Plajı’nda gerçekleşen turnuvada 14 takım mücadele etti. Karşılaşmalar 15 dakika süreyle tek potada 3'e 3 olarak gerçekleştirildi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, karşılaşmalardan önce yaptığı konuşmada, Burdur olarak sporla sosyal sorumluluk projelerini bir araya getirdiklerini söyledi.

Bu yıl turnuvaya katılım sayısını sınırlı tuttuklarını ifade eden Ercengiz, gelecek yıldan itibaren hem katılım sayılarını artırmak hem de turnuvayı uluslararası düzeye taşımaya çalışacaklarını kaydetti.

Turnuvada en büyük kazancın dostluk ve verdikleri mesaj olduğunu aktaran Ercengiz, "Burdur Gölü can çekişiyor. Bunun sesine, çığlığına kulak vermek zorundayız. Şuanda hacminin yüzde 40'ını kaybetti. Her geçen günde kaybetmeye devam ediyor. Bizim çabamız bize miras olmayan, bir sonraki kuşaklara emanet olarak taşıdığımız doğayı, gölü, Burdurumuzu en iyi şekilde bir sonraki kuşağa taşıyabilmek. Turnuvamızda bütün takımlarımıza başarılar diliyorum." diye konuştu.

Ercengiz, konuşmasının ardından turnuvaya destek olan Basketbol Süper Ligi Direktörü Saner Şenbayrak, spor yazarı İsmet Badem ve eski milli basketbolcu Ermal Kurtoğlu'na ve takım kaptanlarına hediye verdi.

Turnuva öncesinde ünlüler karması ve basın karması bir maç yaptı. Karşılaşmayı ünüler karması 21-17 kazandı. Daha sonra ise turnuvanın ilk gün maçları gerçekleştirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.