Dergimizden Vali Yılmaz’a ziyaret

Gündem 01.02.2018 - 16:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Dergimizden Vali Yılmaz’a ziyaret

Dergi Ayrıntı’nın sahibi Cemalettin Bektaş Vali Şerif Yılmaz’ı ziyaret etti
  Göller Bölgesi Ekonomi ve Kültür Dergisi (hakemli dergi) olarak yayın hayatına devam eden Dergi Ayrıntı, kurulduğu 2013 yılından bugüne kadar 58'inci sayısını geride bıraktı. Aylık olarak çıkan derginin 5’inci yılını kutlamaya hazırlanan Cemalettin Bektaş Vali Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek bir süre kendisiyle görüştü. Kabulü dolayısıyla teşekkür eden Bektaş bir süre görüştüğü Vali Yılmaz’la Dergi Ayrıntı hakkında karışlıklı görüş alışverişinde bulundu. 5 yılı geride bırakmasıyla akademisyenlerin yayınlanan makalelerle teşvik puanı almaya hak kazandığını, Türkiye’de özel sektöre ait ekonomi ve kültür dalında yayınlanan özel sektöre ait dördüncü dergi olduklarını ve  Ayrıntı Dergisinin bugünlere geliş süreciyle ilgili kendisine bilgiler verdi. Vali Yılmaz’da ziyareti dolayısıyla teşekkür ettiği Bektaş’a yayın hayatında başarılar diledi.
Dergi Ayrıntı’nın sahibi Cemalettin Bektaş Vali Şerif Yılmaz’ı ziyaret etti

 

Göller Bölgesi Ekonomi ve Kültür Dergisi (hakemli dergi) olarak yayın hayatına devam eden Dergi Ayrıntı, kurulduğu 2013 yılından bugüne kadar 58'inci sayısını geride bıraktı.

Aylık olarak çıkan derginin 5’inci yılını kutlamaya hazırlanan Cemalettin Bektaş Vali Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek bir süre kendisiyle görüştü.

Kabulü dolayısıyla teşekkür eden Bektaş bir süre görüştüğü Vali Yılmaz’la Dergi Ayrıntı hakkında karışlıklı görüş alışverişinde bulundu. 5 yılı geride bırakmasıyla akademisyenlerin yayınlanan makalelerle teşvik puanı almaya hak kazandığını, Türkiye’de özel sektöre ait ekonomi ve kültür dalında yayınlanan özel sektöre ait dördüncü dergi olduklarını ve  Ayrıntı Dergisinin bugünlere geliş süreciyle ilgili kendisine bilgiler verdi.

Vali Yılmaz’da ziyareti dolayısıyla teşekkür ettiği Bektaş’a yayın hayatında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.