DERGİ AYRINTI'DAN VALİYE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Gündem 20.06.2014 - 19:06, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

DERGİ AYRINTI'DAN VALİYE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Göller Bölgesi Ekonomi ve Kültür Dergisi olan Dergi Ayrıntı Burdur’a atanan ve görev başı yapan Vali Hasan Kürklü’yü ziyaret etti. Derginin Sahibi Cemalettin Bektaş ve Haber Müdürü Haluk Sağlam ziyaretlerinde Vali Kürklü’ye başarılar diledi.
Ziyarette; Ulusal Hakem Heyetli Göller Bölgesi Ekonomi ve Kültür Dergisi Dergi Ayrıntı’nın sahibi Cemalettin Bektaş Vali Kürklü’ye yeni görevinde başarılar diledi. Bektaş; kendisinin Burdurlu olmadığı halde doyduğu topraklara kalıcı bir eser bırakabilmek için Dergi Ayrıntı’yı kurduğunu vurgulayıp, “Önemli olan tüm Türkiye’ye hayırlı olacak ve fayda sağlayacak bir eser bırakmaktı. Bizler de akademik hakem heyetli özelliğine sahip ve Göller Bölgesinde tek olan dergimizi yayın hayatına soktuk. Amacımız hem Burdur’a, hem bölgemize, hem tüm Türkiye’ye ve hem de tüm dünyaya fayda sağlamaktır.” dedi. Dergi Ayrıntı’nın sahibi Cemalettin Bektaş, Burdur’un gelişmeye ve kalkınmaya ihtiyacı olduğunu belirtti. Bektaş, bu gelişmenin kişilerin düşünce yapısının değişimi ile sağlanacağını kaydedip, Burdur’un kabuğunu kırmasının gerektiğini ifade etti. Bektaş, Burdur’un sıkça vali değiştirdiğine dikkat çekerek, Vali Kürklü’nün daha uzun süreler kalıp, daha kalıcı hizmetler yapmasını temenni ettiğini söyledi. Vali Hasan Kürklü de ziyaretten memnun kaldığını belirtti. Vali Kürklü, illerin, bölgelerin ve ülkelerin gelişmesinin basın- yayın yoluyla da sağlandığını dile getirerek, tüm basın yayın organlarının dürüst, objektif ve gerçek bir yayın politikası uygulaması gerektiğine olan inancını ifade etti.  
Göller Bölgesi Ekonomi ve Kültür Dergisi olan Dergi Ayrıntı Burdur’a atanan ve görev başı yapan Vali Hasan Kürklü’yü ziyaret etti. Derginin Sahibi Cemalettin Bektaş ve Haber Müdürü Haluk Sağlam ziyaretlerinde Vali Kürklü’ye başarılar diledi.

Ziyarette; Ulusal Hakem Heyetli Göller Bölgesi Ekonomi ve Kültür Dergisi Dergi Ayrıntı’nın sahibi Cemalettin Bektaş Vali Kürklü’ye yeni görevinde başarılar diledi. Bektaş; kendisinin Burdurlu olmadığı halde doyduğu topraklara kalıcı bir eser bırakabilmek için Dergi Ayrıntı’yı kurduğunu vurgulayıp, “Önemli olan tüm Türkiye’ye hayırlı olacak ve fayda sağlayacak bir eser bırakmaktı. Bizler de akademik hakem heyetli özelliğine sahip ve Göller Bölgesinde tek olan dergimizi yayın hayatına soktuk. Amacımız hem Burdur’a, hem bölgemize, hem tüm Türkiye’ye ve hem de tüm dünyaya fayda sağlamaktır.” dedi.

Dergi Ayrıntı’nın sahibi Cemalettin Bektaş, Burdur’un gelişmeye ve kalkınmaya ihtiyacı olduğunu belirtti. Bektaş, bu gelişmenin kişilerin düşünce yapısının değişimi ile sağlanacağını kaydedip, Burdur’un kabuğunu kırmasının gerektiğini ifade etti. Bektaş, Burdur’un sıkça vali değiştirdiğine dikkat çekerek, Vali Kürklü’nün daha uzun süreler kalıp, daha kalıcı hizmetler yapmasını temenni ettiğini söyledi.

Vali Hasan Kürklü de ziyaretten memnun kaldığını belirtti. Vali Kürklü, illerin, bölgelerin ve ülkelerin gelişmesinin basın- yayın yoluyla da sağlandığını dile getirerek, tüm basın yayın organlarının dürüst, objektif ve gerçek bir yayın politikası uygulaması gerektiğine olan inancını ifade etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.