Dergi Ayrıntı 7 Yaşında

Gündem 21.04.2020 - 11:51, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Dergi Ayrıntı 7 Yaşında

Dergi Ayrıntı 7 Yaşında
2013 Nisan ayının 22’sinde yayın hayatına başlayan Dergi Ayrıntı 86’ncı sayısını çıkartarak, Burdur Antalya Isparta ve Afyonkarahisar illerinde yayın yapmakta. Dergi Ayrıntı ve bakayrıntı.com haber sitesinin imtiyaz sahibi Cemalettin BEKTAŞ yaptığı açıklamada; “Dergi çıkarmak bir gönül işidir. Zor meşakkatli bir iştir ancak bizler bu kültür ve ekonomi dergisini çıkarırken, gayemiz bilim insanlarıyla toplumu bütünleştirerek, bilim insanlarımızın yaptıkları çalışmaları topluma duyurmaktır. Dergi Ayrıntı olarak ekibimiz ile bunu başardığımıza inanmaktayım çünkü çıkardığımız 86’ncı sayı ile geriye dönüp baktığımızda 300’ün üzerinde bilimsel makale ve derleme yayınlanmıştır. Bu da bizlerin çalışma azmini güçlendirmiştir. Dergi Ayrıntı’nın çıkmasına destek veren şirket ve Belediyelerimize, çalışmaları ile makale ve derleme gönderen bilim insanlarımıza teşekkürü bir borç biliriz. İnşallah bu azim ile Göller bölgesinde markalaşan Dergi Ayrıntı’yı bizler uzun yıllar çıkarmak ve bizden sonra gelecek nesillere bırakmak düşüncesindeyiz.” dedi
Dergi Ayrıntı 7 Yaşında

2013 Nisan ayının 22’sinde yayın hayatına başlayan Dergi Ayrıntı 86’ncı sayısını çıkartarak, Burdur Antalya Isparta ve Afyonkarahisar illerinde yayın yapmakta.

Dergi Ayrıntı ve bakayrıntı.com haber sitesinin imtiyaz sahibi Cemalettin BEKTAŞ yaptığı açıklamada; “Dergi çıkarmak bir gönül işidir. Zor meşakkatli bir iştir ancak bizler bu kültür ve ekonomi dergisini çıkarırken, gayemiz bilim insanlarıyla toplumu bütünleştirerek, bilim insanlarımızın yaptıkları çalışmaları topluma duyurmaktır. Dergi Ayrıntı olarak ekibimiz ile bunu başardığımıza inanmaktayım çünkü çıkardığımız 86’ncı sayı ile geriye dönüp baktığımızda 300’ün üzerinde bilimsel makale ve derleme yayınlanmıştır. Bu da bizlerin çalışma azmini güçlendirmiştir. Dergi Ayrıntı’nın çıkmasına destek veren şirket ve Belediyelerimize, çalışmaları ile makale ve derleme gönderen bilim insanlarımıza teşekkürü bir borç biliriz. İnşallah bu azim ile Göller bölgesinde markalaşan Dergi Ayrıntı’yı bizler uzun yıllar çıkarmak ve bizden sonra gelecek nesillere bırakmak düşüncesindeyiz.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.