Dereye sürüklenen araçtaki genç kız kayboldu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.01.2019 - 17:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Dereye sürüklenen araçtaki genç kız kayboldu

Dereye sürüklenen araçtaki genç kız kayboldu
 Antalya Kemer ilçesi’nde hortum nedeni ile dereye uçan bir otomobilin içerisinde bulunan anne kurtarılırken kaybolan kızı aramak için çalışma başlatıldı.    Antalya’nın Kemer İlçesi Saat 15.00 sıralarında oluşan hortum, Kuzdere Mahallesi’nde etkili oldu. İçerisinde 20 yaşında Buse Acar’ın ve Ayfer Acar’ın olduğu otomobil hortum nedeni ile Ağla Deresine uçtu. Vatandaşların müdahalesi ile anne araçtan çıkarıldı. 20 yaşında Buse Acar ise gözlerden kayboldu. Genç kızı aramak için bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Antalya Alay Komutanı Tekin Akdemir de bölgeye gelerek incelemede bulundu. Ekiplerin çalışması sürüyor. Bölgeye dalgıçlar sevk edildi. 
Dereye sürüklenen araçtaki genç kız kayboldu

 Antalya Kemer ilçesi’nde hortum nedeni ile dereye uçan bir otomobilin içerisinde bulunan anne kurtarılırken kaybolan kızı aramak için çalışma başlatıldı. 
 

Antalya’nın Kemer İlçesi Saat 15.00 sıralarında oluşan hortum, Kuzdere Mahallesi’nde etkili oldu. İçerisinde 20 yaşında Buse Acar’ın ve Ayfer Acar’ın olduğu otomobil hortum nedeni ile Ağla Deresine uçtu. Vatandaşların müdahalesi ile anne araçtan çıkarıldı. 20 yaşında Buse Acar ise gözlerden kayboldu. Genç kızı aramak için bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Antalya Alay Komutanı Tekin Akdemir de bölgeye gelerek incelemede bulundu. Ekiplerin çalışması sürüyor. Bölgeye dalgıçlar sevk edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.