DERBİ AÇIKLAMASI

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.02.2016 - 16:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

DERBİ AÇIKLAMASI

AFYONKARAHİSAR BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİNDEN “BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE” DERBİSİ AÇIKLAMASI
Afyonkarahisar Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Beşer, Pazartesi günü oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş futbol karşılaşması için centilmenlik çağrısı yaptı. Beşer, hakem hatası yaşanmazsa derbinin renkli ve heyecanlı geçeceğini kaydetti. Derbi öncesi yazılı bir basın açıklaması yapan Başkan Beşer, son zamanlarda Türkiye’de futbol üzerinden gündemler oluşturulmaya çalışıldığını, bu sürece karşı durmak gerektiğini belirtti. Beşer, “Ülkemizde futbolda yaşanan son gelişmeleri hepimiz takip ediyoruz. Geçen hafta hem Süper Lig’de, hem de alt liglerde yaşanan hakem hataları, şike iddiaları futbolumuza gölge düşürmektedir” dedi. Beşiktaş’ın-Fenerbahçe ile yapacağı müsabaka hakkında konuşan Beşer, “Beşiktaş-Fenerbahçe derbileri renkli ve heyecanlı geçmiştir. Yine aynı heyecanla maçı izleyeceğimizden eminim. Yeter ki afakî hakem hataları olmasın. Buradan taraftarımıza da çağrıda bulunuyorum. Fenerbahçe maçını, her zaman yaptığımız gibi centilmence izleyelim. Futbol 90 dakikadır, arkadaşlık bir ömür sürer” ifadelerine yer verdi.  
AFYONKARAHİSAR BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİNDEN “BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE” DERBİSİ AÇIKLAMASI

Afyonkarahisar Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Beşer, Pazartesi günü oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş futbol karşılaşması için centilmenlik çağrısı yaptı. Beşer, hakem hatası yaşanmazsa derbinin renkli ve heyecanlı geçeceğini kaydetti.

Derbi öncesi yazılı bir basın açıklaması yapan Başkan Beşer, son zamanlarda Türkiye’de futbol üzerinden gündemler oluşturulmaya çalışıldığını, bu sürece karşı durmak gerektiğini belirtti. Beşer, “Ülkemizde futbolda yaşanan son gelişmeleri hepimiz takip ediyoruz. Geçen hafta hem Süper Lig’de, hem de alt liglerde yaşanan hakem hataları, şike iddiaları futbolumuza gölge düşürmektedir” dedi.

Beşiktaş’ın-Fenerbahçe ile yapacağı müsabaka hakkında konuşan Beşer, “Beşiktaş-Fenerbahçe derbileri renkli ve heyecanlı geçmiştir. Yine aynı heyecanla maçı izleyeceğimizden eminim. Yeter ki afakî hakem hataları olmasın. Buradan taraftarımıza da çağrıda bulunuyorum. Fenerbahçe maçını, her zaman yaptığımız gibi centilmence izleyelim. Futbol 90 dakikadır, arkadaşlık bir ömür sürer” ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.