Denizde kaybolan 15 yaşındaki çocuğun cesedine ulaşıldı

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 14.07.2021 - 17:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Denizde kaybolan 15 yaşındaki çocuğun cesedine ulaşıldı

Denizde kaybolan 15 yaşındaki çocuğun cesedine ulaşıldı
 Antalya'nın Manavgat ilçesinde denizde kaybolan 15 yaşındaki çocuğun cesedi yaklaşık 500 metre açıkta bulundu. Evrenseki sahilinden 12 Temmuz'da akşam saatlerinde denize girdikten sonra kaybolan lise öğrencisi Barış Alagöz için arama çalışmalarına devam edildi. Denizde paraşüte binen bir kişi, jandarma ekiplerine Çolaklı açıklarında su üzerinde siyah bir cisim gördüğünü bildirdi. Bölgeye sevk edilen ekipler, kıyıdan yaklaşık 500 metre açıkta cesedi buldu. Evrenseki Limanı'na getirilen cesedin, Alagöz'e ait olduğu belirlendi. Kaybolduğu yerden yaklaşık 3 kilometre uzakta bulunan Alagöz'ün cenazesi, incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Ablasıyla pazartesi günü akşam saatlerinde denize giren Barış Alagöz (15) denizde kaybolmuş, ihbar üzerine arama kurtarma çalışması başlatılmıştı.
Denizde kaybolan 15 yaşındaki çocuğun cesedine ulaşıldı

 Antalya'nın Manavgat ilçesinde denizde kaybolan 15 yaşındaki çocuğun cesedi yaklaşık 500 metre açıkta bulundu.

Evrenseki sahilinden 12 Temmuz'da akşam saatlerinde denize girdikten sonra kaybolan lise öğrencisi Barış Alagöz için arama çalışmalarına devam edildi.

Denizde paraşüte binen bir kişi, jandarma ekiplerine Çolaklı açıklarında su üzerinde siyah bir cisim gördüğünü bildirdi.

Bölgeye sevk edilen ekipler, kıyıdan yaklaşık 500 metre açıkta cesedi buldu.

Evrenseki Limanı'na getirilen cesedin, Alagöz'e ait olduğu belirlendi.

Kaybolduğu yerden yaklaşık 3 kilometre uzakta bulunan Alagöz'ün cenazesi, incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Ablasıyla pazartesi günü akşam saatlerinde denize giren Barış Alagöz (15) denizde kaybolmuş, ihbar üzerine arama kurtarma çalışması başlatılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.