Deniz Kurt’a Esnaftan yoğun ilgi

19.01.2019 - 16:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Deniz Kurt’a Esnaftan yoğun ilgi

Şeçim Çalışmalarına Uzayçatı esnafları ile Hamit Çine Caddesi esnaflarını teker teker ziyaret eden AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, halkın ve esnafın yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Şeçim Çalışmalarına Uzayçatı esnafları ile Hamit Çine Caddesi esnaflarını teker teker ziyaret eden AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, halkın ve esnafın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Esnafla sohbet edip dertlerini dinleyen Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, Burdur esnafının kendilerinden önemli beklentileri olduğunu belirtti. Gece gündüz demeden el ele vererek, hep birlikte Burdur’un daha modern kimlikli bir şehir olması için gayret göstereceklerini önemle vurgulayan Deniz Kurt, “Allah nasip ederse 2 buçuk ay sonra Burdur Belediye Başkanı olacağız. Şunu söyleyeyim esnaftan tutun da bütün milletin çok umut bağladığı ve heyecanla beklediği bir belediyeciliği Burdur’da yapacağız. Burada önemli olan milletin gönlünü kazandıktan sonra, milletin teveccühünü de kazanarak millete hizmet etmek. Halka hizmet, hakka hizmettir felsefesini rehber edinerek oy veren vermeyen herkese hizmet edeceğiz” dedi. Burdur esnafını hep yanlarında gördüklerini belirten Kurt, “Hakikaten ziyaretimiz sırasında esnafımızdan çok sıcak bir karşılama gördüm. Bizim belediyecilik anlayışımızın temeli, katılımcı belediyecilik ilkesine dayanmaktadır. Bunun temeli de şehrin değerleri ile şehri yönetilmesi idealidir. Biz şehrimizin değerleri ile yönetmeye gayret ediyoruz. Tabi esnaf odalarımız, esnaf kefaret kooperatiflerimiz olsun, meslek kuruluşları, işçi sendikaları, STK’lar, kanaat ve yerel önderlerimiz olsun bunların görüş ve düşünceleri bizim yol haritamızın ve yön pusulamızın oluşmasına önemli katkı sağlayacaktır” ifadesini kullandı. AK Parti Adayı Kurt’a her kademeden kalabalık AK Parti ekibi eşlik etti.  
Şeçim Çalışmalarına Uzayçatı esnafları ile Hamit Çine Caddesi esnaflarını teker teker ziyaret eden AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, halkın ve esnafın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Şeçim Çalışmalarına Uzayçatı esnafları ile Hamit Çine Caddesi esnaflarını teker teker ziyaret eden AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, halkın ve esnafın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Esnafla sohbet edip dertlerini dinleyen Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, Burdur esnafının kendilerinden önemli beklentileri olduğunu belirtti.

Gece gündüz demeden el ele vererek, hep birlikte Burdur’un daha modern kimlikli bir şehir olması için gayret göstereceklerini önemle vurgulayan Deniz Kurt, “Allah nasip ederse 2 buçuk ay sonra Burdur Belediye Başkanı olacağız. Şunu söyleyeyim esnaftan tutun da bütün milletin çok umut bağladığı ve heyecanla beklediği bir belediyeciliği Burdur’da yapacağız. Burada önemli olan milletin gönlünü kazandıktan sonra, milletin teveccühünü de kazanarak millete hizmet etmek. Halka hizmet, hakka hizmettir felsefesini rehber edinerek oy veren vermeyen herkese hizmet edeceğiz” dedi. Burdur esnafını hep yanlarında gördüklerini belirten Kurt, “Hakikaten ziyaretimiz sırasında esnafımızdan çok sıcak bir karşılama gördüm. Bizim belediyecilik anlayışımızın temeli, katılımcı belediyecilik ilkesine dayanmaktadır. Bunun temeli de şehrin değerleri ile şehri yönetilmesi idealidir. Biz şehrimizin değerleri ile yönetmeye gayret ediyoruz. Tabi esnaf odalarımız, esnaf kefaret kooperatiflerimiz olsun, meslek kuruluşları, işçi sendikaları, STK’lar, kanaat ve yerel önderlerimiz olsun bunların görüş ve düşünceleri bizim yol haritamızın ve yön pusulamızın oluşmasına önemli katkı sağlayacaktır” ifadesini kullandı. AK Parti Adayı Kurt’a her kademeden kalabalık AK Parti ekibi eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.