Deniz bisikleti alabora oldu, 4 İranlı son anda kurtuldu

Asayiş 16.06.2018 - 10:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Deniz bisikleti alabora oldu, 4 İranlı son anda kurtuldu

Deniz bisikleti alabora oldu, 4 İranlı son anda kurtuldu
Isparta Eğirdir Gölü’nde deniz bisikletinin rüzgar sonucu alabora olması nedeniyle boğulmak üzere olan yabancı uyruklu 4 kişi, jandarma tarafından son anda kurtarıldı.  Edinilen bilgiye göre, Eğirdir Yeşilada’da deniz bisikleti kiralayan İran uyruklu Moein G., Alireza M., Ali Ashgar T. ve Ehsan U. göle açıldı. Saat 17.00 sıralarında aniden çıkan şiddetli rüzgar sonucu üzerinde deniz bisikleti alabora oldu. Göle düşen 4 İranlı, can yelekleri ile bir süre gölde mahsur kalırken, imdada Eğirdir İlçe Jandarma Komutanlığı Bot Timi yetişti.    Gelen ihbarı değerlendiren Eğirdir Jandarma Bot Timi, kısa süre içinde söz konusu bölgeyi tespit ederek, gölde mahsur kalan İranlıları kurtardı.  Yaşları 20 ile 28 arasında değişen İran uyruklu 4 gencin, kurtarıldıktan sonra tedbir amacıyla Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’ne sevk edildikleri öğrenildi. 
Deniz bisikleti alabora oldu, 4 İranlı son anda kurtuldu

Isparta Eğirdir Gölü’nde deniz bisikletinin rüzgar sonucu alabora olması nedeniyle boğulmak üzere olan yabancı uyruklu 4 kişi, jandarma tarafından son anda kurtarıldı. 
Edinilen bilgiye göre, Eğirdir Yeşilada’da deniz bisikleti kiralayan İran uyruklu Moein G., Alireza M., Ali Ashgar T. ve Ehsan U. göle açıldı. Saat 17.00 sıralarında aniden çıkan şiddetli rüzgar sonucu üzerinde deniz bisikleti alabora oldu. Göle düşen 4 İranlı, can yelekleri ile bir süre gölde mahsur kalırken, imdada Eğirdir İlçe Jandarma Komutanlığı Bot Timi yetişti. 
 

Gelen ihbarı değerlendiren Eğirdir Jandarma Bot Timi, kısa süre içinde söz konusu bölgeyi tespit ederek, gölde mahsur kalan İranlıları kurtardı. 
Yaşları 20 ile 28 arasında değişen İran uyruklu 4 gencin, kurtarıldıktan sonra tedbir amacıyla Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’ne sevk edildikleri öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.