Demokrasiye inanan oyunu kullansın

Siyaset 05.02.2014 - 16:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Demokrasiye inanan oyunu kullansın

Kumluca ilçesi Mavikent ve Beykonak beldelerinde halkla bir araya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde vatandaşları sandığa davet etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın ilçe ziyaretlerinde hız kesmiyor. Antalya’nın doğusundan batısına ilçe ve beldeleri karışlayan Akaydın, son mesaisini Kumluca İlçesi’ne bağlı Mavikent ve Beykonak’ta harcadı. Programına ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kumluca İlçe Başkanlığı ziyareti ile başlayan Akaydın, daha sonra CHP Kumluca Belediye Başkan Adayı İsa Güzel ile birlikte Beykonak hal esnafını ziyaret etti. Esnaf  ile sohbet eden Akaydın programına ara vererek Mavikent eşrafından 58 yaşındaki Ahmet Atıcı’nın cenaze namazına katıldı. Akaydın, trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Atıcı’nın yakınlarına başsağlığı diledi.   EMNİYET KEMERİ KULLANIN   Başkan Akaydın Beykonak hal esnafı ziyaretini sürdürerek buradan Beykonak Belediyesi’ne geçti. Belediye Başkanı Recep Turan tarafından karşılanan Akaydın, beldenin sorunlarını dinledi, Bütünşehir Yasası ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Başkan Mustafa Akaydın,  ziyareti anısına Recep Turan’a Atatürk portresi hediye etti. Ziyaretin ardından halk buluşmalarını sürdüren Akaydın kendisini bekleyen belde sakinleri ile bir araya geldi. Halka hitap eden Akaydın konuşmasına trafik kazalarında emniyet kemeri ve kask kullanımı konusunda vatandaşların duyarlı olmasını rica ederek başladı.   SANDIKTA OYUNUZU KULLANIN   Türkiye’de tarım sektörünün tükenme noktasına geldiğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın üreticinin yüzünün gülmediğini söyledi. Son 1 yıldır Antalya’nın köylerini dolaştığını belirten Akaydın gördüğü manzaranın üzücü olduğunu ifade etti. Hükümetin yanlış politikaları yüzünden tarımda girdilerin son 11 yılda devamlı yükseldiğini buna karşın ürün fiyatının sabit kaldığını belirten Başkan Akaydın, “Ürünler para etmiyor. Hayvancılıkta samanın kilo fiyatı sütün kilosunu geçti” diye konuştu. Akaydın ülkede kişi başına düşen milli gelirin 11 bin dolar olarak açıklandığını, bu rakamların gerçeği yansıtmadığını belirtti.  Akaydın yaklaşan yerel seçimlerin önemine değindiği konuşmasında vatandaşları oy kullanmaya davet etti. Akaydın, “Demokrasiye inanıyorsak, hepimizin oyu önemli. Sandıkta oyunuzu kullanın” dedi.  
Kumluca ilçesi Mavikent ve Beykonak beldelerinde halkla bir araya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde vatandaşları sandığa davet etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın ilçe ziyaretlerinde hız kesmiyor. Antalya’nın doğusundan batısına ilçe ve beldeleri karışlayan Akaydın, son mesaisini Kumluca İlçesi’ne bağlı Mavikent ve Beykonak’ta harcadı. Programına ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kumluca İlçe Başkanlığı ziyareti ile başlayan Akaydın, daha sonra CHP Kumluca Belediye Başkan Adayı İsa Güzel ile birlikte Beykonak hal esnafını ziyaret etti. Esnaf  ile sohbet eden Akaydın programına ara vererek Mavikent eşrafından 58 yaşındaki Ahmet Atıcı’nın cenaze namazına katıldı. Akaydın, trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Atıcı’nın yakınlarına başsağlığı diledi.
 
EMNİYET KEMERİ KULLANIN
 
Başkan Akaydın Beykonak hal esnafı ziyaretini sürdürerek buradan Beykonak Belediyesi’ne geçti. Belediye Başkanı Recep Turan tarafından karşılanan Akaydın, beldenin sorunlarını dinledi, Bütünşehir Yasası ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Başkan Mustafa Akaydın,  ziyareti anısına Recep Turan’a Atatürk portresi hediye etti. Ziyaretin ardından halk buluşmalarını sürdüren Akaydın kendisini bekleyen belde sakinleri ile bir araya geldi. Halka hitap eden Akaydın konuşmasına trafik kazalarında emniyet kemeri ve kask kullanımı konusunda vatandaşların duyarlı olmasını rica ederek başladı.
 
SANDIKTA OYUNUZU KULLANIN
 
Türkiye’de tarım sektörünün tükenme noktasına geldiğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın üreticinin yüzünün gülmediğini söyledi. Son 1 yıldır Antalya’nın köylerini dolaştığını belirten Akaydın gördüğü manzaranın üzücü olduğunu ifade etti. Hükümetin yanlış politikaları yüzünden tarımda girdilerin son 11 yılda devamlı yükseldiğini buna karşın ürün fiyatının sabit kaldığını belirten Başkan Akaydın, “Ürünler para etmiyor. Hayvancılıkta samanın kilo fiyatı sütün kilosunu geçti” diye konuştu. Akaydın ülkede kişi başına düşen milli gelirin 11 bin dolar olarak açıklandığını, bu rakamların gerçeği yansıtmadığını belirtti.  Akaydın yaklaşan yerel seçimlerin önemine değindiği konuşmasında vatandaşları oy kullanmaya davet etti. Akaydın, “Demokrasiye inanıyorsak, hepimizin oyu önemli. Sandıkta oyunuzu kullanın” dedi.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.