DEMOKRASİ NÖBETİNDE İKİNCİ GÜN

Gündem 16.07.2017 - 22:57, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

DEMOKRASİ NÖBETİNDE İKİNCİ GÜN

BURDUR MERKEZDE DEMOKRASİ NÖBETİNDE İKİNCİ GÜN YAŞANDI.
15 Temmuz darbe kalkışmasına karşı duruşun ve zaferin ilk yıldönümünde başlatılan demokrasi nöbetlerinin ikinci günü de Burdur Cumhuriyet Meydanında yaşandı. Yediden yetmişe her yaştan insanın, gençlerin, vatandaşın, işadamlarının, daire müdürlerinin ve protokol mensuplarının katıldığı topluluk Cumhuriyet meydanındaki yerini aldı. 15 TEMMUZ’U ANLAMAK İÇİN ÇOK MU OKUMAK LAZIM! AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, cumhuriyet meydanında yaptığı konuşmada 15 Temmuz 2016 sürecinin oluşum ve gelişim süreçlerini anlatarak, “15 Temmuz’u anlamak için çok mu okumak lazım, 15 Temmuz’u anlamak için siyasetçi mi olmak lazım!” diyerek dikkat çekti. Milletvekili Özçelik, “Gezi olayları başarılı olsaydı, 15- 25 Aralık süreci başarılı olsaydı 15 Temmuz kalkışması olmayacaktı.” Diyerek sürdürdüğü konuşmasında: “Ezanların susturulduğu darbelerden, darbelerin susturulduğu selalara geldik!” dedi. BU ÜLKETİ SATMAK İSTEYENLER MARKET KURUKLARINA GİRDİ Burdur Valisi Şerif Yılmaz da yaptığı konuşmasında “Bu ülkeyi satmak isteyenler, 15 Temmuz’da bu ülke işgal edilmeye çalışılırken markete gidenler, evinin ışıklarını söndürenler olsa da vicdanını dinleyenler, tanklara ve mermilere gövdesini siper eden insanlar oldukça bu ülke işgal edilemez” dedi. 
BURDUR MERKEZDE DEMOKRASİ NÖBETİNDE İKİNCİ GÜN YAŞANDI.

15 Temmuz darbe kalkışmasına karşı duruşun ve zaferin ilk yıldönümünde başlatılan demokrasi nöbetlerinin ikinci günü de Burdur Cumhuriyet Meydanında yaşandı. Yediden yetmişe her yaştan insanın, gençlerin, vatandaşın, işadamlarının, daire müdürlerinin ve protokol mensuplarının katıldığı topluluk Cumhuriyet meydanındaki yerini aldı.

15 TEMMUZ’U ANLAMAK İÇİN ÇOK MU OKUMAK LAZIM!

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, cumhuriyet meydanında yaptığı konuşmada 15 Temmuz 2016 sürecinin oluşum ve gelişim süreçlerini anlatarak, “15 Temmuz’u anlamak için çok mu okumak lazım, 15 Temmuz’u anlamak için siyasetçi mi olmak lazım!” diyerek dikkat çekti. Milletvekili Özçelik, “Gezi olayları başarılı olsaydı, 15- 25 Aralık süreci başarılı olsaydı 15 Temmuz kalkışması olmayacaktı.” Diyerek sürdürdüğü konuşmasında: “Ezanların susturulduğu darbelerden, darbelerin susturulduğu selalara geldik!” dedi.

BU ÜLKETİ SATMAK İSTEYENLER MARKET KURUKLARINA GİRDİ

Burdur Valisi Şerif Yılmaz da yaptığı konuşmasında “Bu ülkeyi satmak isteyenler, 15 Temmuz’da bu ülke işgal edilmeye çalışılırken markete gidenler, evinin ışıklarını söndürenler olsa da vicdanını dinleyenler, tanklara ve mermilere gövdesini siper eden insanlar oldukça bu ülke işgal edilemez” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.