Dekan Prof. Dr. Karakelle Müjdeyi Verdi

Eğitim 28.02.2018 - 09:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Dekan Prof. Dr. Karakelle Müjdeyi Verdi

MAKÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sibel Karakelle Akademik Performans Değerlendirmesi ilgili müjdeyi verdi.
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sibel Karakelle, fakülte olarak Akademik Teşvik Performans Değerlendirmesi konusundaki sıralamada yükseldiklerini kaydetti. Prof. Dr. Karakelle: “Fakültemiz Akademik Teşvik Performans Değerlendirmesinde Puan aralığını 55-60 diliminden 60-65 puan dilimine yükselterek, 96 Eğitim Fakültesi arasında, 2018 yılında 16. sıraya yerleşti. Niteliğimizi artırma çabalarımızın karşılığını alabilmek memnuniyet verici. Herkesi kutluyorum” diyerek akademisyenlere ve MAKÜ Yönetimine teşekkür etti. Dekan Karakelle: “Üniversitemizin ve Fakültemizin mutlak kalitedeki çabasının hasatlarını alırken her daim yanımızda olan Dostlarımızı, Dış Paydaşlarımızı, STK’larımızı süreç ve sonuçlardan haberdar etmek için naçizane paylaşımlara gösterdiğiniz ilgi ve destek için hepinize teşekkür ederim.” dedi.
MAKÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sibel Karakelle Akademik Performans Değerlendirmesi ilgili müjdeyi verdi.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sibel Karakelle, fakülte olarak Akademik Teşvik Performans Değerlendirmesi konusundaki sıralamada yükseldiklerini kaydetti.

Prof. Dr. Karakelle: “Fakültemiz Akademik Teşvik Performans Değerlendirmesinde Puan aralığını 55-60 diliminden 60-65 puan dilimine yükselterek, 96 Eğitim Fakültesi arasında, 2018 yılında 16. sıraya yerleşti. Niteliğimizi artırma çabalarımızın karşılığını alabilmek memnuniyet verici. Herkesi kutluyorum” diyerek akademisyenlere ve MAKÜ Yönetimine teşekkür etti.

Dekan Karakelle: “Üniversitemizin ve Fakültemizin mutlak kalitedeki çabasının hasatlarını alırken her daim yanımızda olan Dostlarımızı, Dış Paydaşlarımızı, STK’larımızı süreç ve sonuçlardan haberdar etmek için naçizane paylaşımlara gösterdiğiniz ilgi ve destek için hepinize teşekkür ederim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.