DIŞİŞLERİ BAKANI ÇAVUŞOĞLU BURDUR’DA

Siyaset 18.06.2018 - 13:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

DIŞİŞLERİ BAKANI ÇAVUŞOĞLU BURDUR’DA

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yarın Burdur ve Bucak’ta miting düzenleyecek.
Bakan Çavuşoğlu 19 Haziran Salı günü saat 14.00’da Burdur Cumhuriyet Meydanında, saat 16.00’da da Bucak Cumhuriyet Meydanında miting düzenleyecek. AK Parti’den yapılan açıklamaya göre; Dışişleri Bakanı ve Antalya AK Parti Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu'nun 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri vesilesiyle Burdur’da düzenleyeceği mitinge tüm partililer ve vatandaşlar davet ediliyor.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yarın Burdur ve Bucak’ta miting düzenleyecek.

Bakan Çavuşoğlu 19 Haziran Salı günü saat 14.00’da Burdur Cumhuriyet Meydanında, saat 16.00’da da Bucak Cumhuriyet Meydanında miting düzenleyecek.

AK Parti’den yapılan açıklamaya göre; Dışişleri Bakanı ve Antalya AK Parti Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu'nun 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri vesilesiyle Burdur’da düzenleyeceği mitinge tüm partililer ve vatandaşlar davet ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.