ÇUVAL DOLUSU KAÇAK SAAT YAKALANDI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.03.2016 - 10:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ÇUVAL DOLUSU KAÇAK SAAT YAKALANDI

MANAVGAT'TA 770 ADET GÜMRÜK KAÇAĞI SAAT ELE GEÇİRİLDİ
Antalya'nın Manavgat ilçesinde 770 adet gümrük kaçağı kol saati ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Manavgat Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği'nce ilçe genelinde kaçakçılık faaliyetlerini önlemek amacıyla yapılan çalışmalar sonucu durumundan şüphelenilerek durdurulan bir kişide çeşitli markalarda 770 adet gümrük kaçağı kol saati ele geçirildi. Şahıs hakkında adli işlem başlatılırken, kaçak saatler Antalya Gümrük ve Muhafaza Müdürlüğü'ne telim edildi.
MANAVGAT'TA 770 ADET GÜMRÜK KAÇAĞI SAAT ELE GEÇİRİLDİ

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 770 adet gümrük kaçağı kol saati ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Manavgat Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği'nce ilçe genelinde kaçakçılık faaliyetlerini önlemek amacıyla yapılan çalışmalar sonucu durumundan şüphelenilerek durdurulan bir kişide çeşitli markalarda 770 adet gümrük kaçağı kol saati ele geçirildi. Şahıs hakkında adli işlem başlatılırken, kaçak saatler Antalya Gümrük ve Muhafaza Müdürlüğü'ne telim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.