CUMHURİYETİN 96. YILINA YAKIŞAN KUTLAMA

30.10.2019 - 16:26, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

CUMHURİYETİN 96. YILINA YAKIŞAN KUTLAMA

-BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ'NDE CUMHURİYET COŞKUSU-
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 96. yıl dönümü, Burdur Bahçeşehir Koleji Kültür Merkezi'nde düzenlenen coşkulu törenle kutlandı.    Program, günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasıyla başladı. Kutlama kapsamında; ilkokul öğrencileri hazırladıkları oratoryo gösterisini sundular. Konukların büyük beğenisini kazanan orotoryo gösteriminin ardından ilkokul ve ortaokul öğrencilerinden oluşan Cumhuriyet Korosu sahne aldı. Kutlama programı, ortaokul öğrencilerince hazırlanan “Nereye Gidiyoruz?” isimli gösteri ve lise öğrencilerinin rol aldığı tiyatro gösterisinin sunulmasıyla sona erdi. Velilerin ve öğrencilerin yoğun katılım gösterdikleri törene, Burdur Belediye Başkanı Sayın Ecz. Ali Orkun ERCENGİZ, Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Emre ÇAY, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sayın Ömer ÇELİKER ve CHP Burdur İl Başkanı Sayın İzzet AKBULUT katıldı.    
-BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ'NDE CUMHURİYET COŞKUSU-



29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 96. yıl dönümü, Burdur Bahçeşehir Koleji Kültür Merkezi'nde düzenlenen coşkulu törenle kutlandı. 

 

Program, günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasıyla başladı. Kutlama kapsamında; ilkokul öğrencileri hazırladıkları oratoryo gösterisini sundular. Konukların büyük beğenisini kazanan orotoryo gösteriminin ardından ilkokul ve ortaokul öğrencilerinden oluşan Cumhuriyet Korosu sahne aldı. Kutlama programı, ortaokul öğrencilerince hazırlanan “Nereye Gidiyoruz?” isimli gösteri ve lise öğrencilerinin rol aldığı tiyatro gösterisinin sunulmasıyla sona erdi.

Velilerin ve öğrencilerin yoğun katılım gösterdikleri törene, Burdur Belediye Başkanı Sayın Ecz. Ali Orkun ERCENGİZ, Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Emre ÇAY, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sayın Ömer ÇELİKER ve CHP Burdur İl Başkanı Sayın İzzet AKBULUT katıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.