Cumhuriyet Kadını Şehit Teğmen Ayfer Gök Kavşağı Açıldı

Gündem 07.12.2019 - 15:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Cumhuriyet Kadını Şehit Teğmen Ayfer Gök Kavşağı Açıldı

Şehit Teğmen Ayfer Gök düzenlenen Ayfer Gök Kavşağı açılışı büyük bir katılımla gerçekleştirildi.
  Türkiye'nin ilk kadın şehit askeri pilotu Ayfer Gök’ün anısını yaşatmak ve bu toprakları bize vatan yapan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere,  ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimiz için bir araya gelen yurttaşlar, Ayfer Gök Kavşağı açılışına katıldı.   Aziz Şehitlerimiz anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Ayfer Gök'ün hakkında bilgi veren konuşma yaptı. Başkan Ercengiz'in ardından Şehit Teğmen Ayfer Gök'ün ablasının eşi Mehmet Yazar bir konuşma yaptı. Şehitlerimiz için dua edilmesinin ardından açılış kurdelesi kesilerek kavşağın açılışı gerçekleştirildi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Ayfer Gök Kavşağı açılışında yaptığı konuşmada; "Bugün burada Ayfer’i 2001 yılında kaybetmiş olmanın acısını bir kez daha yüreklerimizde hissederken,  Ayfer Gök’ün adını bizden sonraki nesillere de öğretebilmek için, burada bu anıtın açılışını yapmak üzere bir araya geldik." Dedi.   Mehmet Yazar, yaptığı konuşmada; "Biz iki duyguyu şuanda aynı anda yaşıyoruz. Ayfer'le gurur duyuyoruz ve yeniden büyük bir üzüntü yaşıyoruz. Ayfer, Cumhuriyet kadının bir temsili onunla gurur duyuyoruz." Dedi.  
Şehit Teğmen Ayfer Gök düzenlenen Ayfer Gök Kavşağı açılışı büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

 

Türkiye'nin ilk kadın şehit askeri pilotu Ayfer Gök’ün anısını yaşatmak ve bu toprakları bize vatan yapan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere,  ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimiz için bir araya gelen yurttaşlar, Ayfer Gök Kavşağı açılışına katıldı.

 

Aziz Şehitlerimiz anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Ayfer Gök'ün hakkında bilgi veren konuşma yaptı. Başkan Ercengiz'in ardından Şehit Teğmen Ayfer Gök'ün ablasının eşi Mehmet Yazar bir konuşma yaptı. Şehitlerimiz için dua edilmesinin ardından açılış kurdelesi kesilerek kavşağın açılışı gerçekleştirildi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Ayfer Gök Kavşağı açılışında yaptığı konuşmada;

"Bugün burada Ayfer’i 2001 yılında kaybetmiş olmanın acısını bir kez daha yüreklerimizde hissederken,  Ayfer Gök’ün adını bizden sonraki nesillere de öğretebilmek için, burada bu anıtın açılışını yapmak üzere bir araya geldik." Dedi.

 

Mehmet Yazar, yaptığı konuşmada;

"Biz iki duyguyu şuanda aynı anda yaşıyoruz. Ayfer'le gurur duyuyoruz ve yeniden büyük bir üzüntü yaşıyoruz. Ayfer, Cumhuriyet kadının bir temsili onunla gurur duyuyoruz." Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.