CUMHURİYET BAYRAMI İÇİN ÇELENKLER SUNULDU

Gündem 28.10.2017 - 13:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

CUMHURİYET BAYRAMI İÇİN ÇELENKLER SUNULDU

BURDUR’DA CUMHURİYET BAYRAMI İÇİN ÇELENK TÖRENİ DÜZENLENDİ.
Protokol mensuplarının, askeri erkânın, şehit ailelerinin, gazilerin ve öğrenciler ile vatandaşların katılımıyla gerçekleşen çelenk töreni aynı zamanda Cumhuriyet Bayramının meşalesini bir gün önceden ateşlemiş oldu. Atatürk Anıtına Garnizon Komutanlığı, Burdur Valiliği ve Burdur Belediye Başkanlarının çelenkleri sunuldu.   SÜS DEĞİL, TÜRK BAYRAĞI Burdur’da her milli bayramda olduğu gibi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında da şanlı tarihe bağlılığın göstergesi olan Türk Bayrağı gurular gönderdeki yerini aldı. Törene katılan öğrenciler de ellerinde Türk Bayraklarıyla milli bayramı taçlandırdı. Siyasi partiler, sivil toplum örgütlerinin yanı sıra protokol mensupları da tören alanındaki yerini alarak milli bayramın onuru oldu.
BURDUR’DA CUMHURİYET BAYRAMI İÇİN ÇELENK TÖRENİ DÜZENLENDİ.

Protokol mensuplarının, askeri erkânın, şehit ailelerinin, gazilerin ve öğrenciler ile vatandaşların katılımıyla gerçekleşen çelenk töreni aynı zamanda Cumhuriyet Bayramının meşalesini bir gün önceden ateşlemiş oldu.

Atatürk Anıtına Garnizon Komutanlığı, Burdur Valiliği ve Burdur Belediye Başkanlarının çelenkleri sunuldu.

 

SÜS DEĞİL, TÜRK BAYRAĞI

Burdur’da her milli bayramda olduğu gibi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında da şanlı tarihe bağlılığın göstergesi olan Türk Bayrağı gurular gönderdeki yerini aldı. Törene katılan öğrenciler de ellerinde Türk Bayraklarıyla milli bayramı taçlandırdı. Siyasi partiler, sivil toplum örgütlerinin yanı sıra protokol mensupları da tören alanındaki yerini alarak milli bayramın onuru oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.