CUMHURİYET ANITI ANKET SONUCU

Gündem 17.12.2021 - 17:06, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

CUMHURİYET ANITI ANKET SONUCU

CUMHURİYET ANITI YERİ DEĞİŞECEK Mİ? İŞTE ANKET SONUCU...
Valiliğimizce; Cumhuriyetimizin kuruluşunun 50. Yıldönümü anısına merhum Yavuz Görey’e yaptırılarak 1973 yılında bugünkü yerine yerleştirilen Atatürk Heykelinin de yer aldığı Cumhuriyet Anıtı’nın, Burdur Belediyesi tarafından yapılacak yeni meydan düzenlemesi kapsamında yerinin değiştirilip değiştirilmemesi ile ilgili olarak Burdur halkının değerli katkılarıyla karar almak amacıyla Valiliğimiz tarafından bir anket çalışması yapılmıştır.   Öncelikle; ankete katılarak teveccüh gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.   Tamamlanan anket sonuçlarına göre, oylamaya katılanların 53’ü Cumhuriyet Anıtının mevcut yerinde kalmasını, 47’si Valilik bahçesindeki anıtların ortasına taşınması yönünde oy kullanmışlardır.  
CUMHURİYET ANITI YERİ DEĞİŞECEK Mİ? İŞTE ANKET SONUCU...

Valiliğimizce; Cumhuriyetimizin kuruluşunun 50. Yıldönümü anısına merhum Yavuz Görey’e yaptırılarak 1973 yılında bugünkü yerine yerleştirilen Atatürk Heykelinin de yer aldığı Cumhuriyet Anıtı’nın, Burdur Belediyesi tarafından yapılacak yeni meydan düzenlemesi kapsamında yerinin değiştirilip değiştirilmemesi ile ilgili olarak Burdur halkının değerli katkılarıyla karar almak amacıyla Valiliğimiz tarafından bir anket çalışması yapılmıştır.

 

Öncelikle; ankete katılarak teveccüh gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.

 

Tamamlanan anket sonuçlarına göre, oylamaya katılanların 53’ü Cumhuriyet Anıtının mevcut yerinde kalmasını, 47’si Valilik bahçesindeki anıtların ortasına taşınması yönünde oy kullanmışlardır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.