Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Burdurlulara selamlarını iletti

Gündem 25.05.2020 - 18:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Burdurlulara selamlarını iletti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 81 İl Teşkilatı ile videokonferans yöntemiyle bayramlaştı.
Videokonferans ile gerçekleşen bayramlaşma programına AK Parti Burdur teşkilatını temsilen İl Başkanı Volkan Mengi, Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yağcı, Kadın Kolları Başkan Vekili Emine Çelikel, sandık kurulu başkanları adına Burdur Merkez Emek Mahallesinden 1084 nolu sandık kurulu başkanı Seher Yelkovan, AK Parti İlçe Başkanları adına Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, Belde Başkanları adına Yusufça Belde Başkanı Nasuh Karasu, Mahalle Başkanları adına Çavdır Atatürk Mahalle Başkanı Talih Vural, köy başkanları adına Yeşilova Salda Köy Başkanı Ozan Ozansoy  katılım sağladı.   Videokonferans yöntemiyle de olsa bu sevinci karşılıklı yaşamanın kıymetli olduğunu belirten AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi; “Cumhurbaşkanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN 81 il teşkilatları ile video konferans yoluyla parti bayramlaşma programı gerçekleşti ve Burdurlu hemşerilerimize selamlarını ileterek Bayramlarını kutladı. Bizlerde Burdur teşkilatımızı temsilen 7 teşkilat arkadaşımızla bayramlaşmaya katılarak Burdur’umuzun selamlarını ilettik. En kısa zamanda Burdur’umuza ve Bucağımıza beklediğimizi temenni ettik” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 81 İl Teşkilatı ile videokonferans yöntemiyle bayramlaştı.

Videokonferans ile gerçekleşen bayramlaşma programına AK Parti Burdur teşkilatını temsilen İl Başkanı Volkan Mengi, Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yağcı, Kadın Kolları Başkan Vekili Emine Çelikel, sandık kurulu başkanları adına Burdur Merkez Emek Mahallesinden 1084 nolu sandık kurulu başkanı Seher Yelkovan, AK Parti İlçe Başkanları adına Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, Belde Başkanları adına Yusufça Belde Başkanı Nasuh Karasu, Mahalle Başkanları adına Çavdır Atatürk Mahalle Başkanı Talih Vural, köy başkanları adına Yeşilova Salda Köy Başkanı Ozan Ozansoy  katılım sağladı.

 

Videokonferans yöntemiyle de olsa bu sevinci karşılıklı yaşamanın kıymetli olduğunu belirten AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi; “Cumhurbaşkanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN 81 il teşkilatları ile video konferans yoluyla parti bayramlaşma programı gerçekleşti ve Burdurlu hemşerilerimize selamlarını ileterek Bayramlarını kutladı. Bizlerde Burdur teşkilatımızı temsilen 7 teşkilat arkadaşımızla bayramlaşmaya katılarak Burdur’umuzun selamlarını ilettik. En kısa zamanda Burdur’umuza ve Bucağımıza beklediğimizi temenni ettik” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.