Cumhurbaşkanı Erdoğan Isparta’ya gelecek

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.10.2018 - 17:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Isparta’ya gelecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu hafta Isparta’ya gelecek
AK Parti İl Başkanı Osman Zabun: “Cumhurbaşkanımızı bayram havasında şehrimizde ağırlayacağız” Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 Ekim Cuma günü toplu açılış töreni, miting ve bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Isparta’ya geliyor. Kentte yapımı tamamlanan hizmetlerin toplu açılışını gerçekleştirerek, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda miting düzenleyecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, bir dizi incelemelerde bulunarak, Isparta Terörizmle Mücadele Eğitim Merkez Komutanlığı’ndaki mezuniyet ve yemin törenine katılacağı öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Isparta ziyaretinin esas omurgasını toplu açılış töreni ve mitingin oluşturduğunu belirten AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı 12 Ekim Cuma günü şehrimizde ağırlayacağız. Ispartalı hemşehrilerimizin Cumhurbaşkanımıza olan yüksek teveccüh ve sevgilerini biliyoruz, yine her zamanki gibi aynı coşkuyla kendisini karşılayacaklarından eminiz. Bir bayram havasında Cumhurbaşkanımızı şehrimizde en iyi şekilde ağırlayacağız” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan bu hafta Isparta’ya gelecek

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun: “Cumhurbaşkanımızı bayram havasında şehrimizde ağırlayacağız”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 Ekim Cuma günü toplu açılış töreni, miting ve bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Isparta’ya geliyor.

Kentte yapımı tamamlanan hizmetlerin toplu açılışını gerçekleştirerek, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda miting düzenleyecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, bir dizi incelemelerde bulunarak, Isparta Terörizmle Mücadele Eğitim Merkez Komutanlığı’ndaki mezuniyet ve yemin törenine katılacağı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Isparta ziyaretinin esas omurgasını toplu açılış töreni ve mitingin oluşturduğunu belirten AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı 12 Ekim Cuma günü şehrimizde ağırlayacağız. Ispartalı hemşehrilerimizin Cumhurbaşkanımıza olan yüksek teveccüh ve sevgilerini biliyoruz, yine her zamanki gibi aynı coşkuyla kendisini karşılayacaklarından eminiz. Bir bayram havasında Cumhurbaşkanımızı şehrimizde en iyi şekilde ağırlayacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.