CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLADI ÜNİVERSİTELERDE YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLATILMASI HEDEFLENİYOR

Gündem 15.10.2020 - 16:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLADI ÜNİVERSİTELERDE YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLATILMASI HEDEFLENİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "inşallah mümkün olan en kısa sürede yükseköğretimde de yüz yüze eğitim öğretimi başlatmayı hedefliyoruz." İfadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 2020-2021 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni'nde konuştu.  Erdoğan, "İnşallah mümkün olan en kısa sürede yükseköğretimde de yüz yüze eğitim öğretimi başlatmayı hedefliyoruz." İfadelerini kullandı.   Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından satır başları Üniversitelerimizin 2020-2021 akademik yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah mümkün olan en kısa sürede yükseköğretimde de yüz yüze eğitim öğretimi başlatmayı hedefliyoruz. Türkiye, yıllar boyunca yükseköğretimde sıkıntılar yaşamıştır. Gençlerimiz ve aileleri büyük fedakarlıklara katlanıyorlardı. Ülkemizin potansiyeli ve ihtiyacı, mevcut kapasitenin çok üstündeydi.  
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "inşallah mümkün olan en kısa sürede yükseköğretimde de yüz yüze eğitim öğretimi başlatmayı hedefliyoruz." İfadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 2020-2021 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni'nde konuştu. 

Erdoğan, "İnşallah mümkün olan en kısa sürede yükseköğretimde de yüz yüze eğitim öğretimi başlatmayı hedefliyoruz." İfadelerini kullandı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından satır başları

Üniversitelerimizin 2020-2021 akademik yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah mümkün olan en kısa sürede yükseköğretimde de yüz yüze eğitim öğretimi başlatmayı hedefliyoruz.

Türkiye, yıllar boyunca yükseköğretimde sıkıntılar yaşamıştır. Gençlerimiz ve aileleri büyük fedakarlıklara katlanıyorlardı. Ülkemizin potansiyeli ve ihtiyacı, mevcut kapasitenin çok üstündeydi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.