Cumhur İttifakında MHP’ye zarar verenleri unutmayız

Gündem 19.01.2020 - 12:24, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Cumhur İttifakında MHP’ye zarar verenleri unutmayız

Cumhur İttifakında MHP’ye zarar verenleri unutmayız
Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Kadın Kolları başkanlığına atanan Nazan Oktay’ın ve ekininin tanıtım toplantısına; Milliyetçi Hareket Partisi MKK Üyesi Bahadır Alperen, Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper, Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan, eski ilçe başkanları ve çok sayıda MHP’de görev almış önceki dönem Ülkü Ocakları başkanları ve ilçe başkanları katıldı.    Tanıtım toplantısında konuşma yapan MHP MKK Üyesi Bahadır Alperen; “Tankların üzerinde kurulan cumhur ittifakına hiç kimse zarar veremez. Bir tarafta bu ülkenin bekası için cumhur ittifakı bir tarafta da zillet ittifakı.  Cumhur ittifakına zeval getirecek bir söyleme ister MHP’li olsun ister AK Partili olsun müsaade edilmeyecek. Ancak bu duruşumuza karşılık MHP’ye zarar vermek isteyenlere de MHP’nin hafızası hiç bir zaman unutmaz ve affetmez. “ dedi.    Toplantı konuşmalardan sonra  basına kapalı bir şekilde devam etti.
Cumhur İttifakında MHP’ye zarar verenleri unutmayız

Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Kadın Kolları başkanlığına atanan Nazan Oktay’ın ve ekininin tanıtım toplantısına; Milliyetçi Hareket Partisi MKK Üyesi Bahadır Alperen, Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper, Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan, eski ilçe başkanları ve çok sayıda MHP’de görev almış önceki dönem Ülkü Ocakları başkanları ve ilçe başkanları katıldı. 

 

Tanıtım toplantısında konuşma yapan MHP MKK Üyesi Bahadır Alperen; “Tankların üzerinde kurulan cumhur ittifakına hiç kimse zarar veremez. Bir tarafta bu ülkenin bekası için cumhur ittifakı bir tarafta da zillet ittifakı.  Cumhur ittifakına zeval getirecek bir söyleme ister MHP’li olsun ister AK Partili olsun müsaade edilmeyecek. Ancak bu duruşumuza karşılık MHP’ye zarar vermek isteyenlere de MHP’nin hafızası hiç bir zaman unutmaz ve affetmez. “ dedi. 

 

Toplantı konuşmalardan sonra  basına kapalı bir şekilde devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.