Çöpler Şiir Kokacak

Gündem 28.06.2019 - 18:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Çöpler Şiir Kokacak

Burdur Bahçeşehir Koleji öğrencileri, boyadıkları ve üzerine şiir yazdıkları iki adet çöp konteynerlerini, Burdur Belediyesine hediye etti.
Burdur Bahçeşehir Koleji öğrencileri, boyadıkları ve üzerine şiir yazdıkları iki adet çöp konteynerlerini, Burdur Belediyesine hediye etti. Burdur Bahçeşehir Koleji 9. sınıf öğrencileri, İnovasyon dersin kapsamında hazırladıkları “Çöpler Şiir Kokuyor” projesi ile Burdur Belediyesin temin ettikleri iki adet çöp konteynerlerini boyayıp, üzerlerine milli şairlerin şiirlerini yazdılar.  Proje kapsamındaki yürüttükleri çalışmaları daha sonra Burdur Belediyesi’ne hediye eden Bahçeşehir Koleji öğrencileri, “Projede yer aldıkları için keyif duyduklarını ve Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in desteklerinden dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler.    Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Proje kapsamında yürütülen çalışmaları takdir ederek öğrencilere teşekkür etti. Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Ercengiz, “Kıymetli öğretmenimize ve bu işe paydaş olan gençlerimize teşekkür etmek istiyorum. Aslında şu sporla, sanatla ne kadar çok insani değerle iç içe olursak, hayat kadar güzel. Bugün burada şiir kokan çöp konteynerlerini, belki Burdur’a farklı bir hava, renk getirecek. Onların istemeleri halinde, bize bu konuda destek vermeleri halinde, biz de bunun gerisini getirip çocuklarımızı şiirler ve şairlerle buluşmasını istiyoruz ellerine ve emeklerine sağlık. Sağ olsunlar var olsunlar” dedi.    Burdur Bahçeşehir Koleji Edebiyat Öğretmeni Deniz Altınok’un öncülüğünde yürütülen proje, çevredeki vatandaşlar tarafından beğeni topladı. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Edebiyat öğretmen Deniz Altıok, edebiyatı inovasyona dahil ettiklerini belirterek, “Burdur’umuz için çöplerimiz şiir koksun istedik. Burdur Belediyesinden temin ettiğimiz iki adet çöp konteynerlerinin üzerlerini güzel şiirlerle donattık. Öğrencilerimiz’in emeği büyük. Biz, öğrencilerimize bu fikri verdik ve onlar da bizimle birlikte bu yola çıktılar. Ortalama 2 ay ayda tamamladığımız bir projeydi. Güzel bir iş oldu sokaklarımıza renk katacak. Burdur’un her yerine yapmayı planlıyoruz. ” şeklinde konuştu.  
Burdur Bahçeşehir Koleji öğrencileri, boyadıkları ve üzerine şiir yazdıkları iki adet çöp konteynerlerini, Burdur Belediyesine hediye etti.

Burdur Bahçeşehir Koleji öğrencileri, boyadıkları ve üzerine şiir yazdıkları iki adet çöp konteynerlerini, Burdur Belediyesine hediye etti.

Burdur Bahçeşehir Koleji 9. sınıf öğrencileri, İnovasyon dersin kapsamında hazırladıkları “Çöpler Şiir Kokuyor” projesi ile Burdur Belediyesin temin ettikleri iki adet çöp konteynerlerini boyayıp, üzerlerine milli şairlerin şiirlerini yazdılar.  Proje kapsamındaki yürüttükleri çalışmaları daha sonra Burdur Belediyesi’ne hediye eden Bahçeşehir Koleji öğrencileri, “Projede yer aldıkları için keyif duyduklarını ve Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in desteklerinden dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler. 

 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Proje kapsamında yürütülen çalışmaları takdir ederek öğrencilere teşekkür etti. Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Ercengiz, “Kıymetli öğretmenimize ve bu işe paydaş olan gençlerimize teşekkür etmek istiyorum. Aslında şu sporla, sanatla ne kadar çok insani değerle iç içe olursak, hayat kadar güzel. Bugün burada şiir kokan çöp konteynerlerini, belki Burdur’a farklı bir hava, renk getirecek. Onların istemeleri halinde, bize bu konuda destek vermeleri halinde, biz de bunun gerisini getirip çocuklarımızı şiirler ve şairlerle buluşmasını istiyoruz ellerine ve emeklerine sağlık. Sağ olsunlar var olsunlar” dedi. 

 

Burdur Bahçeşehir Koleji Edebiyat Öğretmeni Deniz Altınok’un öncülüğünde yürütülen proje, çevredeki vatandaşlar tarafından beğeni topladı. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Edebiyat öğretmen Deniz Altıok, edebiyatı inovasyona dahil ettiklerini belirterek, “Burdur’umuz için çöplerimiz şiir koksun istedik. Burdur Belediyesinden temin ettiğimiz iki adet çöp konteynerlerinin üzerlerini güzel şiirlerle donattık. Öğrencilerimiz’in emeği büyük. Biz, öğrencilerimize bu fikri verdik ve onlar da bizimle birlikte bu yola çıktılar. Ortalama 2 ay ayda tamamladığımız bir projeydi. Güzel bir iş oldu sokaklarımıza renk katacak. Burdur’un her yerine yapmayı planlıyoruz. ” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.