ÇOK SAYIDA POZİTİF VAKA VAR KÖY KARANTİNAYA ALINDI

Gündem 02.04.2021 - 09:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ÇOK SAYIDA POZİTİF VAKA VAR KÖY KARANTİNAYA ALINDI

ÇOK SAYIDA POZİTİF VAKA VAR KÖY KARANTİNAYA ALINDI
Burdur'un Karamanlı İlçesi'ne bağlı Mürseller Köyü karantinaya alındı.     Karantina uygulamasının başladığını duyuran Başkan Fatih Selimoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;   MÜRSELLER KÖYÜMÜZ KARANTİNADA Mürseller Köyümüzde 6 vatandaşımızda Covid 19 vakasına (Pozitif vaka) rastlanmış̧ , 12 vatandaşımızın temaslı olduğu tespit edilmiş̧ ve hastalığın çoğalmasını önlemek amacıyla İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile Mürseller Köyümüz Karantinaya alınmıştır. Burdur ve İlçelerimizde hızla artış gösteren bu hastalığın yayılmasını önlemek amacıyla lütfen Temizlik, Maske ve Mesafe kurallarına uyalım. Mürseller Köyümüze geçmiş olsun. Hastalarımıza acil şifalar dilerim. Lütfen Üç önemli kuralı unutmayalım; Maske  ‪Mesafe  ‪Temizlik  
ÇOK SAYIDA POZİTİF VAKA VAR KÖY KARANTİNAYA ALINDI

Burdur'un Karamanlı İlçesi'ne bağlı Mürseller Köyü karantinaya alındı.

 

 

Karantina uygulamasının başladığını duyuran Başkan Fatih Selimoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

 

MÜRSELLER KÖYÜMÜZ KARANTİNADA
Mürseller Köyümüzde 6 vatandaşımızda Covid 19 vakasına (Pozitif vaka) rastlanmış̧ , 12 vatandaşımızın temaslı olduğu tespit edilmiş̧ ve hastalığın çoğalmasını önlemek amacıyla İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile Mürseller Köyümüz Karantinaya alınmıştır.
Burdur ve İlçelerimizde hızla artış gösteren bu hastalığın yayılmasını önlemek amacıyla lütfen Temizlik, Maske ve Mesafe kurallarına uyalım.
Mürseller Köyümüze geçmiş olsun.
Hastalarımıza acil şifalar dilerim.
Lütfen Üç önemli kuralı unutmayalım;

Maske  ‪Mesafe  ‪Temizlik

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.