ÇOK SAYIDA KOÇ VE TEKE FUARDA YARIŞTI

Tarım 13.05.2022 - 16:40, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

ÇOK SAYIDA KOÇ VE TEKE FUARDA YARIŞTI

Burdur’da 7. düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarında en güzel Koç ve Teke yarışması düzenlendi…
ÖZEL HABER Burdur’da 7. düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 2’nci gününde en güzel teke ve Koç  yarışmasına ev sahipliği yaptı. Burdur Uzay Çatı altında 12 Mayıs ile 15 Mayıs arası sürecek olan Tarım ve Hayvancılık fuarına Burdur halkı yoğun ilgi gösteriyor. Çok sayıda vatandaşın ilgi gösterdiği fuarda tarım ve hayvancılık üzerine yarışmalar düzenlenmeye devam ediyor.   Burdur’un çevre ilçelerinden ve köylerinden gelen tekeler ve koçlar en güzeli seçilebilmek için birbiriyle ile yarıştı. Burdur İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından düzenlenen “KOÇ GÜZELLİK” yarışması vatandaşlardan tam not aldı.  Yarışma sonrası dereceye giren Koç ve Teke sahiplerine ödülleri takdim edildi.  Ödül töreni sonrasında konuşan Vali Arslantaş, “Üreticilerimizi gördükçe onlarla gurur duymamak elde değil, hepsinin ellerine sağlık ayaklarına taş değmesin.” Dedi. Yarışmaya Burdur Valisi Ali Arslantaş, Burdur AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik, AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, ve çok sayıda STK Başkanı katıldı. 
Burdur’da 7. düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarında en güzel Koç ve Teke yarışması düzenlendi…

ÖZEL HABER
Burdur’da 7. düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 2’nci gününde en güzel teke ve Koç  yarışmasına ev sahipliği yaptı.


Burdur Uzay Çatı altında 12 Mayıs ile 15 Mayıs arası sürecek olan Tarım ve Hayvancılık fuarına Burdur halkı yoğun ilgi gösteriyor.

Çok sayıda vatandaşın ilgi gösterdiği fuarda tarım ve hayvancılık üzerine yarışmalar düzenlenmeye devam ediyor.

 

Burdur’un çevre ilçelerinden ve köylerinden gelen tekeler ve koçlar en güzeli seçilebilmek için birbiriyle ile yarıştı.

Burdur İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından düzenlenen “KOÇ GÜZELLİK” yarışması vatandaşlardan tam not aldı. 

Yarışma sonrası dereceye giren Koç ve Teke sahiplerine ödülleri takdim edildi. 

Ödül töreni sonrasında konuşan Vali Arslantaş, “Üreticilerimizi gördükçe onlarla gurur duymamak elde değil, hepsinin ellerine sağlık ayaklarına taş değmesin.” Dedi.

Yarışmaya Burdur Valisi Ali Arslantaş, Burdur AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik, AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, ve çok sayıda STK Başkanı katıldı. 

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.