ÇOCUKLARINI BIÇAKLAYAN ANNE GÖZLERİNİ AÇTI

Asayiş 09.11.2016 - 16:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ÇOCUKLARINI BIÇAKLAYAN ANNE GÖZLERİNİ AÇTI

Cinnet getirerek iki çocuğunu bıçaklayıp intihara kalkışan anne gözlerini açtı
Afyonkarahisar’da cinnet getirerek 2 küçük oğlunu bıçaklayıp intihara kalkışan annenin yoğun bakımda gözlerini açtığı, annesi tarafından bıçaklanan 9 yaşındaki Emircan Ü.’nün ise sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Esentepe Mahallesi'nde gece geç saatlerde yaşanan olayda ailevi problemleri olduğu öne sürülen A.Ü. (32) isimli kadın, cinnet getirerek çocukları 3 yaşındaki Erencan Ü. ve 9 yaşındaki Emircan Ü.’yü bıçakla ağır yaraladıktan sonra kalbine sapladığı 2 bıçak darbesi ile intihara kalkışmıştı. Olayın ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılan anne ve çocuklarından 3 yaşındaki Erencan Ü., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Anne A.Ü. Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde, 9 yaşındaki Emircan Ü. ise Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesinde yoğun bakımda tedavi altına alınmışlardı. 3 yaşındaki çocuğunun ölümüne, 9 yaşındaki oğlunun da ağır yaralanmasına sebep olduktan sonra intihara kalkışan anne A.Ü.’nün yoğun bakımda gözlerini açtığı öğrenildi. Annesi tarafından bıçaklanarak ağır yaralanan Emircan Ü’nün ise sağlık durumunun iyiye gittiği ve bir kez daha ameliyata alınacağı bildirildi. Yaşanan olayın ardından gözaltına alınan baba H.Ü.’nün ise emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği savcılıkta ifadesi alınarak serbest bırakıldığı öğrenildi.
Cinnet getirerek iki çocuğunu bıçaklayıp intihara kalkışan anne gözlerini açtı

Afyonkarahisar’da cinnet getirerek 2 küçük oğlunu bıçaklayıp intihara kalkışan annenin yoğun bakımda gözlerini açtığı, annesi tarafından bıçaklanan 9 yaşındaki Emircan Ü.’nün ise sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Esentepe Mahallesi'nde gece geç saatlerde yaşanan olayda ailevi problemleri olduğu öne sürülen A.Ü. (32) isimli kadın, cinnet getirerek çocukları 3 yaşındaki Erencan Ü. ve 9 yaşındaki Emircan Ü.’yü bıçakla ağır yaraladıktan sonra kalbine sapladığı 2 bıçak darbesi ile intihara kalkışmıştı. Olayın ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılan anne ve çocuklarından 3 yaşındaki Erencan Ü., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Anne A.Ü. Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde, 9 yaşındaki Emircan Ü. ise Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesinde yoğun bakımda tedavi altına alınmışlardı. 3 yaşındaki çocuğunun ölümüne, 9 yaşındaki oğlunun da ağır yaralanmasına sebep olduktan sonra intihara kalkışan anne A.Ü.’nün yoğun bakımda gözlerini açtığı öğrenildi. Annesi tarafından bıçaklanarak ağır yaralanan Emircan Ü’nün ise sağlık durumunun iyiye gittiği ve bir kez daha ameliyata alınacağı bildirildi.

Yaşanan olayın ardından gözaltına alınan baba H.Ü.’nün ise emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği savcılıkta ifadesi alınarak serbest bırakıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.