ÇOCUKLARIN GÜVENLİĞİNE YÖNELİK DENETİM

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.10.2018 - 14:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ÇOCUKLARIN GÜVENLİĞİNE YÖNELİK DENETİM

Antalya’da “Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması” kapsamında okulların çevrelerinde denetim yapıldı.
Antalya’da 2018/2019 eğitim ve öğretim dönemi ilk ve ortaöğretim öğrencilerinin zararlı etkilerden uzak tutulması, yeni eğitim ve öğretim döneminde okulların ve çevrelerinin güvenli ortamlar haline getirilmesi amacıyla denetimler yapıldı. Muratpaşa İlçesi’nde bulunan okul ve çevresi İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürü Mehmet Tatar koordinesinde Asayiş, Narkotik Suçlarla Mücadele ve Trafik Denetleme Şube Müdürlükleri görevlilerince "Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması” yapıldı.   Parklardaki çocuklar okullarına gönderildi Yapılan uygulamada, park ve bahçeler, internet salonu, oyun salonu gibi yerler denetlendi. Denetimlerde parklarda bulunan öğrenciler ile diğer kişilerin kimlik bilgileri soruldu. Öğrenciler okullarına gönderilirken üst ve çantaları arandı.
Antalya’da “Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması” kapsamında okulların çevrelerinde denetim yapıldı.

Antalya’da 2018/2019 eğitim ve öğretim dönemi ilk ve ortaöğretim öğrencilerinin zararlı etkilerden uzak tutulması, yeni eğitim ve öğretim döneminde okulların ve çevrelerinin güvenli ortamlar haline getirilmesi amacıyla denetimler yapıldı. Muratpaşa İlçesi’nde bulunan okul ve çevresi İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürü Mehmet Tatar koordinesinde Asayiş, Narkotik Suçlarla Mücadele ve Trafik Denetleme Şube Müdürlükleri görevlilerince "Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması” yapıldı.

 

Parklardaki çocuklar okullarına gönderildi

Yapılan uygulamada, park ve bahçeler, internet salonu, oyun salonu gibi yerler denetlendi. Denetimlerde parklarda bulunan öğrenciler ile diğer kişilerin kimlik bilgileri soruldu. Öğrenciler okullarına gönderilirken üst ve çantaları arandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.