Çocuklar Şenlik Havasında 23 Nisan geçirdi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2019 - 09:01, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Çocuklar Şenlik Havasında 23 Nisan geçirdi

Burdur Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin işbirliği ile 23 Nisan Çocuk Şenliği Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda kutlandı.
  Burdur Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin işbirliği ile 23 Nisan Çocuk Şenliği Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda kutlandı. 23 Nisan Geleneksel Çocuk Şenliği etkinlikleri kapsamında masal çadırı, şişme oyun grupları, palyaçolar, yüz boyama, akrobatlar, yarışmalar, gösteriler ve masal kahramanları ile çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı. Bu ülkenin geleceğini, yarınlarını bu günün çocuklarının oluşturduğunu belirten Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “İnsan içindeki çocuğu hiç büyütmemeli. Çocuk umut demek, umutlar yarın demek. Biz güzel bir ülkede yaşıyoruz, 7’den 70’e herkesin keyifle yaşamasını istiyoruz. Zaten burada bu yaptığımız eğlencenin, çocuk etkininin de temel amacı bütün çocukları bu alana toplamak. Farklılıklarımızı zenginlik olarak görüyoruz. Ülkemizin çok güzel bir mozaik olduğunu düşünüyorum. Düzenlediğimiz bu şenlikte, her yaş grubu çocuğun bizlerle beraber olduklarını ve eğlendiklerini görmek bizim için çok keyifli.  Ulu Önder Atatürk’ün öncelikle Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrımı olarak kutlamaya başladığı ve annesini babasını kaybetmiş çocukların, protokolün en kıymetli yerinde bulunduğu, çocuklara hediye ettiği, ardından da tüm dünya çocuklarına armağan edilen bir bayram olduğunu hatırlatmak istiyorum. Tam 99 yıl önce Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlamaya başladığımız bu bayram, bizim için çok önemli. Çağdaş yaşam için çağdaş yaşamı destekleyen derneğimiz ve orada gönüllü çalışan, tüm gönüllü kardeşlerimiz için de ben bu bayramın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Onlara da teşekkür etmek istiyorum. Bugün bu alanda Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği de bizlerle bir arada, hiçbir beklentisi olmadan, bizlere destek verip, çocukların mutluluğu için çalışıyorlar. Ben tüm çocukları ve çocukları seven herkesi çok seviyorum.” Şeklinde konuştu.
Burdur Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin işbirliği ile 23 Nisan Çocuk Şenliği Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda kutlandı.

 

Burdur Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin işbirliği ile 23 Nisan Çocuk Şenliği Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda kutlandı.

23 Nisan Geleneksel Çocuk Şenliği etkinlikleri kapsamında masal çadırı, şişme oyun grupları, palyaçolar, yüz boyama, akrobatlar, yarışmalar, gösteriler ve masal kahramanları ile çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı.

Bu ülkenin geleceğini, yarınlarını bu günün çocuklarının oluşturduğunu belirten Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “İnsan içindeki çocuğu hiç büyütmemeli. Çocuk umut demek, umutlar yarın demek. Biz güzel bir ülkede yaşıyoruz, 7’den 70’e herkesin keyifle yaşamasını istiyoruz. Zaten burada bu yaptığımız eğlencenin, çocuk etkininin de temel amacı bütün çocukları bu alana toplamak. Farklılıklarımızı zenginlik olarak görüyoruz. Ülkemizin çok güzel bir mozaik olduğunu düşünüyorum. Düzenlediğimiz bu şenlikte, her yaş grubu çocuğun bizlerle beraber olduklarını ve eğlendiklerini görmek bizim için çok keyifli.  Ulu Önder Atatürk’ün öncelikle Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrımı olarak kutlamaya başladığı ve annesini babasını kaybetmiş çocukların, protokolün en kıymetli yerinde bulunduğu, çocuklara hediye ettiği, ardından da tüm dünya çocuklarına armağan edilen bir bayram olduğunu hatırlatmak istiyorum. Tam 99 yıl önce Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlamaya başladığımız bu bayram, bizim için çok önemli. Çağdaş yaşam için çağdaş yaşamı destekleyen derneğimiz ve orada gönüllü çalışan, tüm gönüllü kardeşlerimiz için de ben bu bayramın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Onlara da teşekkür etmek istiyorum. Bugün bu alanda Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği de bizlerle bir arada, hiçbir beklentisi olmadan, bizlere destek verip, çocukların mutluluğu için çalışıyorlar. Ben tüm çocukları ve çocukları seven herkesi çok seviyorum.” Şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.