Çocuklar Mobil Trafik Eğitim Tırında

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.12.2019 - 15:05, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Çocuklar Mobil Trafik Eğitim Tırında

Burdur'da 17-18 Aralık Tarihlerinde TOKİ Yahya Kemal Beyatlı İlk Öğretim okulunda Mobil Trafik Eğitimi Tırında Çocuklara Eğitim verildi.   İçişleri ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından modernize edilerek Eğitim İşbirliği Protokolü ile çocukların trafik eğitimini küçük yaşta öğrenmeleri amacıyla hazırlanan Mobil Trafik Eğitim Tırı 16 - 17 Aralık 2019 tarihlerinde Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Burdur’ da görevlendirilerek çocuklarla buluştu. TOKİ Yahya Kemal Beyatlı okulunda çocukların yoğun olarak ilgi gösterdiği Mobil Trafik Eğitim Tırında toplam (980 ) öğrenciye trafik eğitimi verildi   Video ve sunumlarla desteklenen eğitimlerde; emniyet kemeri ve çocuk koltuğu, güvenli geçiş yolları, karşıdan karşıya geçme kuralları, okul servis araçlarında dikkat edilmesi gereken kurallar hakkında gerekli bilgilendirme ve hatırlatmalar yapılarak, çocuklarla birlikte trafikle ilgili şarkılar söylendi. Ardından trafik işaret levhaları ve trafik ışıklarının bulunduğu trafik eğitim parkurunda pedal çevirmeli araçlarla uygulamalı eğitimler yaptırılarak trafikle ilgili hediyeler verildi.


Burdur'da 17-18 Aralık Tarihlerinde TOKİ Yahya Kemal Beyatlı İlk Öğretim okulunda Mobil Trafik Eğitimi Tırında Çocuklara Eğitim verildi.
 

İçişleri ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından modernize edilerek Eğitim İşbirliği Protokolü ile çocukların trafik eğitimini küçük yaşta öğrenmeleri amacıyla hazırlanan Mobil Trafik Eğitim Tırı 16 - 17 Aralık 2019 tarihlerinde Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Burdur’ da görevlendirilerek çocuklarla buluştu. TOKİ Yahya Kemal Beyatlı okulunda çocukların yoğun olarak ilgi gösterdiği Mobil Trafik Eğitim Tırında toplam (980 ) öğrenciye trafik eğitimi verildi
 

Video ve sunumlarla desteklenen eğitimlerde; emniyet kemeri ve çocuk koltuğu, güvenli geçiş yolları, karşıdan karşıya geçme kuralları, okul servis araçlarında dikkat edilmesi gereken kurallar hakkında gerekli bilgilendirme ve hatırlatmalar yapılarak, çocuklarla birlikte trafikle ilgili şarkılar söylendi. Ardından trafik işaret levhaları ve trafik ışıklarının bulunduğu trafik eğitim parkurunda pedal çevirmeli araçlarla uygulamalı eğitimler yaptırılarak trafikle ilgili hediyeler verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.