Çocuk Destek Merkezinden Anlamlı Sergi

Gündem 19.09.2019 - 08:57, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Çocuk Destek Merkezinden Anlamlı Sergi

Çocuk Destek Merkezinden Anlamlı Sergi
Vali Hasan Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Sevim Zekai Piribaş Çocuk Destek Merkezinde kalan çocuklar tarafından hazırlanan serginin açılış programına katıldılar. Çocuk Destek Merkezinde korunma ve bakım altında bulunan çocukların okul sonrası zamanlarda katıldıkları kurs ve faaliyetlerde hazırladıkları tel kırma, taş boyama, örgü bebek, el işi, takı tasarım işi ile resimlerin yer aldığı serginin açılışı Cumhuriyet Meydanında düzenlenen programla gerçekleşti. Açılışa başta Vali Şıldak ve eşi olmak üzere, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Güven, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kurum müdürleri ve Çocuk Destek Merkezinde kalan çocuklar katıldı. Serginin açılış kurdelesinin kesiminin ardından Vali Şıldak ve eşi sergiyi gezerek, çocuklardan yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi aldılar. Çalışmaları çok beğendiğini belirten Valimiz ve eşi, ÇODEM Müdürü ve çocukları yaptıkları güzel çalışmalar dolayısıyla tebrik etti.   Programın sonunda ÇODEM Sergisiyle ilgili açıklamada bulunan Vali Hasan Şıldak; “İlimizde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı Çocuk Destek Merkezimiz tarafından gerçekleştirilen bir sergi faaliyetini birlikte açılışını yaptık. Ben öncelikle Sayın İl Müdürümüze ve ÇODEM Müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Çok başarılı bir çalışma tabi ki bu çocuklarımız, kız çocuklarımız bize emanet edilen, devletimizin himaye altına aldığı çok da başarılı çocuklarımızdır. Onların bir el uzatıldığında, ne kadar toplum için faydalı girişimlerde bulunabileceklerini, ne kadar yetenekli olduklarını, başarılı olduklarını yeter ki onlara ilgi alaka gösterilen bir kurumun çatısı altında sıcak bir yuvada onları ağırlamanın, onlara fırsat tanıdığını hep birlikte gördük. Ben her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Gerçekten ilimizdeki çocuk destek merkezimiz ülkemizin en başarılı, en beğenilen Bakanlığımızın da takdir ettiği bir kurumdur. Kurum Yöneticimiz Canan Hanım başta olmak üzere bütün personelini tebrik ediyorum. Oradaki çocuklarımıza eğitimlerle sahip çıkıyorlar ve onları geleceğe, topluma hazırlıyorlar, topluma faydalı, kendileri ile barışık bir birey olarak devletine, milletine faydalı insanlar olarak yetiştiriyorlar. Bu faaliyette bunu gösterdi, oynadıkları halk oyunlarından, hazırladıkları el emeği ürünlere kadar tavır, davranışlarına kadar, kıyafetlerine kadar örnek bir Türk Genç Kızı motifi oluşturuyorlar. Hepsine ayrı ayrı tebrik ediyorum, gözlerinden öpüyorum. Gerçekten biz de onların en iyi şartlarda, orada barınmaları, eğitim almaları için hassas davranıyoruz.  Bu şekilde ilimizde de güzel bir kaynaşma örneği oluştu. Devamını şu an konuştuk, devamını Gençlik Haftasında da tekrarlayan bir faaliyetle ilimizde gerçekleştirecekler, renk kattılar, kendilerini tebrik ediyorum. Sizlere de teşekkür ediyorum” diye konuştu.   
Çocuk Destek Merkezinden Anlamlı Sergi

Vali Hasan Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Sevim Zekai Piribaş Çocuk Destek Merkezinde kalan çocuklar tarafından hazırlanan serginin açılış programına katıldılar.

Çocuk Destek Merkezinde korunma ve bakım altında bulunan çocukların okul sonrası zamanlarda katıldıkları kurs ve faaliyetlerde hazırladıkları tel kırma, taş boyama, örgü bebek, el işi, takı tasarım işi ile resimlerin yer aldığı serginin açılışı Cumhuriyet Meydanında düzenlenen programla gerçekleşti.

Açılışa başta Vali Şıldak ve eşi olmak üzere, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Güven, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kurum müdürleri ve Çocuk Destek Merkezinde kalan çocuklar katıldı.

Serginin açılış kurdelesinin kesiminin ardından Vali Şıldak ve eşi sergiyi gezerek, çocuklardan yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi aldılar. Çalışmaları çok beğendiğini belirten Valimiz ve eşi, ÇODEM Müdürü ve çocukları yaptıkları güzel çalışmalar dolayısıyla tebrik etti.

 

Programın sonunda ÇODEM Sergisiyle ilgili açıklamada bulunan Vali Hasan Şıldak; “İlimizde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı Çocuk Destek Merkezimiz tarafından gerçekleştirilen bir sergi faaliyetini birlikte açılışını yaptık. Ben öncelikle Sayın İl Müdürümüze ve ÇODEM Müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Çok başarılı bir çalışma tabi ki bu çocuklarımız, kız çocuklarımız bize emanet edilen, devletimizin himaye altına aldığı çok da başarılı çocuklarımızdır. Onların bir el uzatıldığında, ne kadar toplum için faydalı girişimlerde bulunabileceklerini, ne kadar yetenekli olduklarını, başarılı olduklarını yeter ki onlara ilgi alaka gösterilen bir kurumun çatısı altında sıcak bir yuvada onları ağırlamanın, onlara fırsat tanıdığını hep birlikte gördük. Ben her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum.

Gerçekten ilimizdeki çocuk destek merkezimiz ülkemizin en başarılı, en beğenilen Bakanlığımızın da takdir ettiği bir kurumdur. Kurum Yöneticimiz Canan Hanım başta olmak üzere bütün personelini tebrik ediyorum. Oradaki çocuklarımıza eğitimlerle sahip çıkıyorlar ve onları geleceğe, topluma hazırlıyorlar, topluma faydalı, kendileri ile barışık bir birey olarak devletine, milletine faydalı insanlar olarak yetiştiriyorlar. Bu faaliyette bunu gösterdi, oynadıkları halk oyunlarından, hazırladıkları el emeği ürünlere kadar tavır, davranışlarına kadar, kıyafetlerine kadar örnek bir Türk Genç Kızı motifi oluşturuyorlar. Hepsine ayrı ayrı tebrik ediyorum, gözlerinden öpüyorum. Gerçekten biz de onların en iyi şartlarda, orada barınmaları, eğitim almaları için hassas davranıyoruz.  Bu şekilde ilimizde de güzel bir kaynaşma örneği oluştu. Devamını şu an konuştuk, devamını Gençlik Haftasında da tekrarlayan bir faaliyetle ilimizde gerçekleştirecekler, renk kattılar, kendilerini tebrik ediyorum. Sizlere de teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.