Çocuk Başkandan Şimşekten Anlamlı Talimat

23.04.2019 - 11:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Çocuk Başkandan Şimşekten Anlamlı Talimat

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Belediye Başkanlığı makamına oturan Özboyacı İlkokulu Öğrencisi Fethi Boğaç Şimşek okullara Atatürk kitapları dağıtılması talimatı verdi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Belediye Başkanlığı makamına oturan Özboyacı İlkokulu Öğrencisi Fethi Boğaç Şimşek okullara Atatürk kitapları dağıtılması talimatı verdi.  Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Çocuk Başkan Şimşek’i makamında ziyaret ederek, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik etti. Çocuk Başkan Fethi Boğaç Şimşek, çiçek takdiminin ardından Başkan Ercengiz’i makamında ağırladı. Türkiye ve Dünya çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik eden Çocuk Başkan Fethi Boğaç Şimşek, “Öncelikle ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına bağlı, yok edilmek istenen laik ve Atatürkçü bir neslin yetişmesi için çocuklarımızın ve gençlerimizin belediyesi olarak üzerimize düşen görevlerimizi eksiksiz yerine getireceğiz” dedi. Başkan Ercengiz ise “Ulu Önder Atatürk’ün bize emanet ettiği Cumhuriyet ve yeni neslimiz var. Siz de bunun farkındasınız, hepimiz üzerimize düşen görevi yapacağız. Biz, size başarılar diliyoruz. Var mı çocukların sizden bir talebi?” diyerek Çocuk Başkan Şimşek’ten, çocukların belediyeden istediği talepleri sordu. OKULLARA ATATÜRK KİTAPLARI İSTEDİ Çocuk Belediye Başkanı Fethi Boğaç Şimşek, Başkan Ercengiz’den okullara Atatürk kitapları temin etmesini istedi. Çocuk Başkan Şimşek, “İlkokullardaki sınıflara Atatürk kitapları dağıtılmasını istiyoruz” dedi.  Kitap talebini sevinçle karşılayan Başkan Ercengiz, “O zaman çocuklarımız için Nutuk dağıtalım mı? Bunun çalışmasını yapalım, çocuklarımız için Atatürk’ün Nutkunu, çocuklar için Nutuk halinde yazılmış olarak gönderelim çocuklara ve arkadaşlarımıza ulaştıralım” diye konuştu.  Çocuk Başkan Fethi Boğaç Şimşek’e tablet hediye eden Başkan Ercengiz, “Çağımız teknoloji çağı, artık dünya avucumuzun içinde tüm bilgileri teknolojiyle sağlayabiliyoruz. Ben de böyle yapmaya çalışıyorum ama çocuklarımız bu konuda bizden daha pratikler, daha hızlılar. Çalışmalarınız da başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. Çocuk Başkan Fethi Boğaç Şimşek, daha sonra telsizi eline alarak, talimatlarını verdi.  Burdur Zabıtasına anons yapan Çocuk Başkan Şimşek, Halk Pazarındaki durumu sordu. Burdur İtfaiyesinden de bilgi alan Şimşek, son olarak telsizle tüm birimlere seslenerek, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik etti.  
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Belediye Başkanlığı makamına oturan Özboyacı İlkokulu Öğrencisi Fethi Boğaç Şimşek okullara Atatürk kitapları dağıtılması talimatı verdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Belediye Başkanlığı makamına oturan Özboyacı İlkokulu Öğrencisi Fethi Boğaç Şimşek okullara Atatürk kitapları dağıtılması talimatı verdi.

 Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Çocuk Başkan Şimşek’i makamında ziyaret ederek, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik etti.

Çocuk Başkan Fethi Boğaç Şimşek, çiçek takdiminin ardından Başkan Ercengiz’i makamında ağırladı.

Türkiye ve Dünya çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik eden Çocuk Başkan Fethi Boğaç Şimşek, “Öncelikle ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına bağlı, yok edilmek istenen laik ve Atatürkçü bir neslin yetişmesi için çocuklarımızın ve gençlerimizin belediyesi olarak üzerimize düşen görevlerimizi eksiksiz yerine getireceğiz” dedi.

Başkan Ercengiz ise “Ulu Önder Atatürk’ün bize emanet ettiği Cumhuriyet ve yeni neslimiz var. Siz de bunun farkındasınız, hepimiz üzerimize düşen görevi yapacağız. Biz, size başarılar diliyoruz. Var mı çocukların sizden bir talebi?” diyerek Çocuk Başkan Şimşek’ten, çocukların belediyeden istediği talepleri sordu.

OKULLARA ATATÜRK KİTAPLARI İSTEDİ

Çocuk Belediye Başkanı Fethi Boğaç Şimşek, Başkan Ercengiz’den okullara Atatürk kitapları temin etmesini istedi. Çocuk Başkan Şimşek, “İlkokullardaki sınıflara Atatürk kitapları dağıtılmasını istiyoruz” dedi. 

Kitap talebini sevinçle karşılayan Başkan Ercengiz, “O zaman çocuklarımız için Nutuk dağıtalım mı? Bunun çalışmasını yapalım, çocuklarımız için Atatürk’ün Nutkunu, çocuklar için Nutuk halinde yazılmış olarak gönderelim çocuklara ve arkadaşlarımıza ulaştıralım” diye konuştu. 

Çocuk Başkan Fethi Boğaç Şimşek’e tablet hediye eden Başkan Ercengiz, “Çağımız teknoloji çağı, artık dünya avucumuzun içinde tüm bilgileri teknolojiyle sağlayabiliyoruz. Ben de böyle yapmaya çalışıyorum ama çocuklarımız bu konuda bizden daha pratikler, daha hızlılar. Çalışmalarınız da başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Çocuk Başkan Fethi Boğaç Şimşek, daha sonra telsizi eline alarak, talimatlarını verdi.  Burdur Zabıtasına anons yapan Çocuk Başkan Şimşek, Halk Pazarındaki durumu sordu. Burdur İtfaiyesinden de bilgi alan Şimşek, son olarak telsizle tüm birimlere seslenerek, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.