CMAS heyeti Patara'yı ziyaret etti

Dünya (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2016 - 10:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

CMAS heyeti Patara'yı ziyaret etti

CMAS heyeti Patara'yı ziyaret etti...
Antalya'nın Kaş ilçesinde düzenlenen Dünya Sualtı Aktiviteleri Konfederasyonu (CMAS) 2. Dünya Serbest Dalış heyeti Patara'yı ziyaret etti. Kaş Kaymakamı Bilgihan Bayar, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer ve Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Başkanı Şahin Özen ve CMAS Başkanı Anna Arzhonava Patara kazı merkezini ve Patara sahilini ziyaret ederek Muhtar Arif Otlu'dan yöre hakkında bilgi aldılar. Patara Muhtarı Arif Otlu, "Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Başkanı Şahin Özen ve CMAS Başkanı Anna Arzhonava'na bölgemize yaptıkları ziyaretten dolayı çok teşekkür ederim. Bölgemize yapılan her ziyaret bölgemizin tanıtıma ek bir katkı sağlamaktadır. Ayrıca sporcularımızı da gösterdikleri üstün performansından dolayı tebrik ederim" dedi.
CMAS heyeti Patara'yı ziyaret etti...

Antalya'nın Kaş ilçesinde düzenlenen Dünya Sualtı Aktiviteleri Konfederasyonu (CMAS) 2. Dünya Serbest Dalış heyeti Patara'yı ziyaret etti.

Kaş Kaymakamı Bilgihan Bayar, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer ve Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Başkanı Şahin Özen ve CMAS Başkanı Anna Arzhonava Patara kazı merkezini ve Patara sahilini ziyaret ederek Muhtar Arif Otlu'dan yöre hakkında bilgi aldılar.

Patara Muhtarı Arif Otlu, "Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Başkanı Şahin Özen ve CMAS Başkanı Anna Arzhonava'na bölgemize yaptıkları ziyaretten dolayı çok teşekkür ederim. Bölgemize yapılan her ziyaret bölgemizin tanıtıma ek bir katkı sağlamaktadır. Ayrıca sporcularımızı da gösterdikleri üstün performansından dolayı tebrik ederim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.