CK ENERJİ AKDENİZ ELEKTRİKTEN ‘İŞARET DİLİ’ İLE HİZMET

Gündem 25.01.2021 - 15:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

CK ENERJİ AKDENİZ ELEKTRİKTEN ‘İŞARET DİLİ’ İLE HİZMET

CK ENERJİ AKDENİZ ELEKTRİKTEN ‘İŞARET DİLİ’ İLE HİZMET
CK Enerji Akdeniz Elektrik’ten Müşteri Hizmet Merkezlerinde ‘işaret dili eğitimi’ ile hizmet.     CK Enerji Akdeniz Elektrik, işitme engelli vatandaşların taleplerine en iyi şekilde yanıt verebilmek için Müşteri Hizmet Merkezleri’ndeki (MÜHİM) çalışanlarına ‘işaret dili eğitimi’ verdi. Bugüne kadar eğitimlere gönüllü olarak katılan 40 çalışan, hizmet merkezlerine gelen işitme engelli vatandaşların talep ve sorunlarına hızla çözüm üretiyor.   Antalya, Burdur ve Isparta’da görevli tedarik şirketi olarak faaliyet gösteren CK Enerji Akdeniz Elektrik, yüksek müşteri memnuniyeti hedefi, sürdürülebilir ve kapsayıcı bakış açısıyla toplumun her kesiminde fırsat eşitliğinin sağlanmasına destek olmak için çalışanlarına ‘işaret dili eğitimi’ veriyor. CK Enerji Akdeniz Elektrik’in bugüne kadar uzman isimler aracılığı ile sunduğu eğitimlerinden yararlanan 40 personel özellikle Müşteri Hizmet Merkezleri’nde (MÜHİM) işitme engelli vatandaşların taleplerine çözüm üretiyor. Her türlü abonelik ve fatura işleminin gerçekleştirdiği Müşteri Hizmet Merkezlerine gelen işitme engellileri, işaret dili eğitimini alan personel karşılıyor ve tüm işlemlerinde kendilerine yardımcı oluyor.    
CK ENERJİ AKDENİZ ELEKTRİKTEN ‘İŞARET DİLİ’ İLE HİZMET

CK Enerji Akdeniz Elektrik’ten Müşteri Hizmet Merkezlerinde ‘işaret dili eğitimi’ ile hizmet.

 

 

CK Enerji Akdeniz Elektrik, işitme engelli vatandaşların taleplerine en iyi şekilde yanıt verebilmek için Müşteri Hizmet Merkezleri’ndeki (MÜHİM) çalışanlarına ‘işaret dili eğitimi’ verdi.

Bugüne kadar eğitimlere gönüllü olarak katılan 40 çalışan, hizmet merkezlerine gelen işitme engelli vatandaşların talep ve sorunlarına hızla çözüm üretiyor.

 

Antalya, Burdur ve Isparta’da görevli tedarik şirketi olarak faaliyet gösteren CK Enerji Akdeniz Elektrik, yüksek müşteri memnuniyeti hedefi, sürdürülebilir ve kapsayıcı bakış açısıyla toplumun her kesiminde fırsat eşitliğinin sağlanmasına destek olmak için çalışanlarına ‘işaret dili eğitimi’ veriyor. CK Enerji Akdeniz Elektrik’in bugüne kadar uzman isimler aracılığı ile sunduğu eğitimlerinden yararlanan 40 personel özellikle Müşteri Hizmet Merkezleri’nde (MÜHİM) işitme engelli vatandaşların taleplerine çözüm üretiyor. Her türlü abonelik ve fatura işleminin gerçekleştirdiği Müşteri Hizmet Merkezlerine gelen işitme engellileri, işaret dili eğitimini alan personel karşılıyor ve tüm işlemlerinde kendilerine yardımcı oluyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.