CİNNET GEÇİRİNCE ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI

Asayiş 13.11.2020 - 15:24, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

CİNNET GEÇİRİNCE ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI

Sabah 07:00 saatlerinde meydana Gazi Caddesi Halk Bankası karşısında meydana gelen olay da cinnet geçiren bir şahıs boş bir evin penceresinden “beni cinlerden koruyun” diyerek bağırmaya başladı...
Burdur bugün sabah saatlerinde şehrin en işlek caddesinde bir şahsın bağırması ve feryatları ile uyandı.   Sabah 07:00 saatlerinde meydana Gazi Caddesi Halk Bankası karşısında meydana gelen olay da cinnet geçiren bir şahıs boş bir evin penceresinden “beni cinlerden koruyun” diyerek bağırmaya başladı. Adamın feryadını duyan vatandaşlar ise polis ve sağlık ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekiplerince evin penceresinden zorlukla tutularak indirilen şahsın bileklerini de kestiği tespit edildi.  Güçlü sakinleştirilen şahıs, ambulansla Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.    
Sabah 07:00 saatlerinde meydana Gazi Caddesi Halk Bankası karşısında meydana gelen olay da cinnet geçiren bir şahıs boş bir evin penceresinden “beni cinlerden koruyun” diyerek bağırmaya başladı...

Burdur bugün sabah saatlerinde şehrin en işlek caddesinde bir şahsın bağırması ve feryatları ile uyandı.

 

Sabah 07:00 saatlerinde meydana Gazi Caddesi Halk Bankası karşısında meydana gelen olay da cinnet geçiren bir şahıs boş bir evin penceresinden “beni cinlerden koruyun” diyerek bağırmaya başladı. Adamın feryadını duyan vatandaşlar ise polis ve sağlık ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekiplerince evin penceresinden zorlukla tutularak indirilen şahsın bileklerini de kestiği tespit edildi. 

Güçlü sakinleştirilen şahıs, ambulansla Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.