ÇİNLİLER SONUNDA BUNU DA YAPTI

Dünya 13.01.2022 - 16:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

ÇİNLİLER SONUNDA BUNU DA YAPTI

Daha önce yapay Güneş inşa etmişlerdi! Çinliler sonunda bunu da yaptı
Uzay araştırmaları ile adından söz ettiren Çin'in bilim insanları, yapay Güneş'ten sonra bir de "yapay Ay" inşa etti. Ay'ın yerçekimini taklit eden yapay Ay, gelecekteki keşif görevleri için taykonotların hazırlanmasına yardımcı olmak için tasarlandı. 2030 yılına kadar Rusya ile ortak bir şekilde Ay'da bir üs kurmayı hedefleyen Çin'in yapay Ay çalışması oldukça dikkat çekiyor.  
Daha önce yapay Güneş inşa etmişlerdi! Çinliler sonunda bunu da yaptı

Uzay araştırmaları ile adından söz ettiren Çin'in bilim insanları, yapay Güneş'ten sonra bir de "yapay Ay" inşa etti.

Ay'ın yerçekimini taklit eden yapay Ay, gelecekteki keşif görevleri için taykonotların hazırlanmasına yardımcı olmak için tasarlandı. 2030 yılına kadar Rusya ile ortak bir şekilde Ay'da bir üs kurmayı hedefleyen Çin'in yapay Ay çalışması oldukça dikkat çekiyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.