Cinayet şüphelisi tutuklandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.10.2019 - 09:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Cinayet şüphelisi tutuklandı

Mesire alanındaki cinayetin para yüzünden işlendiği ortaya çıktı
Afyonkarahisar’da mesire alanında başına taş vurularak öldürülmüş halde bulunan kadının, cinayet şüphelisi olarak gözaltında tutulan zanlı tutuklandı. Kadının para mevzusu yüzünden öldürüldüğü ortaya çıktı. Kanlıca Mahallesi Hıdırlık mesire alanında bulunduktan sonra Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ndeki Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan kadının cesedi üzerinde yapılan otopsi sonucu, kadının başına aldığı darbe ile öldürüldüğü tespit edilirken cesedin Şuhut İlçe Emniyet Müdürlüğüne 6 gün önce kayıp başvurusunda bulunulan Huriye Helvacı'ya (53) ait olduğu öğrenildi. Harekete geçen polis ekipleri, olaya karıştığı ileri sürülen Seydi I.’yı (46) gözaltına aldı. Şüpheli Seydi I.'nın Helvacı ile arasında para mevzusundan dolayı tartıştığı, olayın büyümesinden sonra başına taşla vurarak öldürdüğü öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin şüpheli Seydi I., Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Mesire alanındaki cinayetin para yüzünden işlendiği ortaya çıktı


Afyonkarahisar’da mesire alanında başına taş vurularak öldürülmüş halde bulunan kadının, cinayet şüphelisi olarak gözaltında tutulan zanlı tutuklandı. Kadının para mevzusu yüzünden öldürüldüğü ortaya çıktı.


Kanlıca Mahallesi Hıdırlık mesire alanında bulunduktan sonra Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ndeki Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan kadının cesedi üzerinde yapılan otopsi sonucu, kadının başına aldığı darbe ile öldürüldüğü tespit edilirken cesedin Şuhut İlçe Emniyet Müdürlüğüne 6 gün önce kayıp başvurusunda bulunulan Huriye Helvacı'ya (53) ait olduğu öğrenildi.


Harekete geçen polis ekipleri, olaya karıştığı ileri sürülen Seydi I.’yı (46) gözaltına aldı. Şüpheli Seydi I.'nın Helvacı ile arasında para mevzusundan dolayı tartıştığı, olayın büyümesinden sonra başına taşla vurarak öldürdüğü öğrenildi.
Emniyetteki işlemlerinin şüpheli Seydi I., Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.