Çıkan yangında korkutan patlama

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.05.2019 - 17:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Çıkan yangında korkutan patlama

Antalya’da bir dairede çıkan yangında patlayan tüp korku ve paniğe sebep oldu.
 Antalya’da bir dairede çıkan yangında patlayan tüp korku ve paniğe sebep oldu. Patlama sebebiyle can kaybı olmazken 2 itfaiye eri hafif yaralandı evde büyük oranda maddi hasar meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yangın, dün akşam saatlerinde Muratpaşa İlçesi Fener Mahallesi 1469 Sokak üzerindeki 3 katlı bir binanın, birinci katındaki dairede çıktı. Daireden dumanların yükseldiğini gören mahalle sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Çevredeki kalabalıkta yangını meraklı gözlerle izledi. İtfaiye aracıyla yerden müdahale edildiği sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama yaşandı. Yanan daire ve çevresi alev topuna döndü. Patlamada bölgede görev yapan iki itfaiye eri hafif şekilde yaralandı. Yangın güçlükle kontrol altına alındı. Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı, patlamanın mutfaktaki tüpten kaynaklandığı tahmin ediliyor. Patlama anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasınca kaydedildi. 
Antalya’da bir dairede çıkan yangında patlayan tüp korku ve paniğe sebep oldu.

 Antalya’da bir dairede çıkan yangında patlayan tüp korku ve paniğe sebep oldu. Patlama sebebiyle can kaybı olmazken 2 itfaiye eri hafif yaralandı evde büyük oranda maddi hasar meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre yangın, dün akşam saatlerinde Muratpaşa İlçesi Fener Mahallesi 1469 Sokak üzerindeki 3 katlı bir binanın, birinci katındaki dairede çıktı. Daireden dumanların yükseldiğini gören mahalle sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Çevredeki kalabalıkta yangını meraklı gözlerle izledi. İtfaiye aracıyla yerden müdahale edildiği sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama yaşandı. Yanan daire ve çevresi alev topuna döndü. Patlamada bölgede görev yapan iki itfaiye eri hafif şekilde yaralandı. Yangın güçlükle kontrol altına alındı. Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı, patlamanın mutfaktaki tüpten kaynaklandığı tahmin ediliyor. Patlama anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasınca kaydedildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.