ÇİFTÇİYE TAM DESTEK

Gündem 01.03.2021 - 16:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ÇİFTÇİYE TAM DESTEK

Bucak Ziraat Odası'ndan Çiftçiye Tam Destek...
İlimizin en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olan Bucak Ziraat Odasının Yönetim Kurulu Başkanı Bilal ÖZEL oda aidatlarına ilişkin yapmış olduğu açıklamada;    Bucak Ziraat Odası olarak kar elde etme amacımızın bulunmadığını, öncelikli amacımızın her zaman çiftçilere hizmet etmek ve destek sağlamak olduğunu vurgulamak isterim. Bu bağlamda üyelerimizden toplanan yıllık aidat ücretlerini 2021 yılı için belirlemiş bulunmaktayız. 2020 yılında üye aidatlarına herhangi bir artış uygulanmamakla birlikte bu tutarlarda indirim uygulamıştık. İçerisinde bulunduğumuz pandemi nedeniyle zarar gören çiftçilerimize destek olabilmek için, Bucak Ziraat Odası Yönetim Kurulu olarak yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında 2021 yılı üye aidatlarına da önceki yıla göre 14,97 artışta olan enflasyona rağmen zam yapmama ve hatta indirim uygulama kararı almış bulunmaktayız.  Ayrıca Odamızca satışı gerçekleştirilen yem ve gübre fiyatlarını piyasa fiyatlarının altında belirlemiş ve üreticilerimizin girdi maliyetlerinin minimize edilerek daha fazla gelir ve kar elde etmelerine katkı sağlamış bulunmaktayız.   Bu zorlu pandemi sürecinde gerek aidat hadlerinin minimum düzeyde tutulması, gerek vadeli gübre ve yem satış olanağı sunulması, gerekse aidat tutarlarının sahip olunan arazi büyüklüğüne göre belirlenerek adil bir ödeme mekanizması kurulması çalışmalarıyla çiftçilerimizin yanında olmaya çalışmaktayız.   İlave olarak Odamız bünyesinde üyelerimiz için 40 TL karşılığında imza sirküsü (tasdiki) hizmeti vermeye başlamış bulunmaktayız.   Ayrıca 2021 yılında şehit ve gazi yakını olan üyelerimizden üyelik aidatı almayacağımızı bildirmek isterim.’’ ifadelerini kullandı.  
Bucak Ziraat Odası'ndan Çiftçiye Tam Destek...

İlimizin en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olan Bucak Ziraat Odasının Yönetim Kurulu Başkanı Bilal ÖZEL oda aidatlarına ilişkin yapmış olduğu açıklamada;

 

 Bucak Ziraat Odası olarak kar elde etme amacımızın bulunmadığını, öncelikli amacımızın her zaman çiftçilere hizmet etmek ve destek sağlamak olduğunu vurgulamak isterim. Bu bağlamda üyelerimizden toplanan yıllık aidat ücretlerini 2021 yılı için belirlemiş bulunmaktayız. 2020 yılında üye aidatlarına herhangi bir artış uygulanmamakla birlikte bu tutarlarda indirim uygulamıştık. İçerisinde bulunduğumuz pandemi nedeniyle zarar gören çiftçilerimize destek olabilmek için, Bucak Ziraat Odası Yönetim Kurulu olarak yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında 2021 yılı üye aidatlarına da önceki yıla göre 14,97 artışta olan enflasyona rağmen zam yapmama ve hatta indirim uygulama kararı almış bulunmaktayız.

 Ayrıca Odamızca satışı gerçekleştirilen yem ve gübre fiyatlarını piyasa fiyatlarının altında belirlemiş ve üreticilerimizin girdi maliyetlerinin minimize edilerek daha fazla gelir ve kar elde etmelerine katkı sağlamış bulunmaktayız.

  Bu zorlu pandemi sürecinde gerek aidat hadlerinin minimum düzeyde tutulması, gerek vadeli gübre ve yem satış olanağı sunulması, gerekse aidat tutarlarının sahip olunan arazi büyüklüğüne göre belirlenerek adil bir ödeme mekanizması kurulması çalışmalarıyla çiftçilerimizin yanında olmaya çalışmaktayız.

  İlave olarak Odamız bünyesinde üyelerimiz için 40 TL karşılığında imza sirküsü (tasdiki) hizmeti vermeye başlamış bulunmaktayız.

  Ayrıca 2021 yılında şehit ve gazi yakını olan üyelerimizden üyelik aidatı almayacağımızı bildirmek isterim.’’ ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.