CHP SANDIKLI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET ÖZAYDIN

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2013 - 15:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

CHP SANDIKLI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET ÖZAYDIN

AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Belediye Başkan adayının Ahmet Özaydın olduğu açıklandı.
Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Belediye Başkan adayının Ahmet Özaydın olduğu açıklandı. Parti binasında yapılan, CHP Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt, Tokat Milletvekili Prof. Dr Orhan Düzgün, Bursa Milletvekili Kemal Ekinci ile çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda ilk olarak konuşan İl Başkanı Yalçın Görgöz iktidarı eleştirdi, yerel seçimlere CHP olarak iddialı hazırlandıkları söyledi. Daha sonra konuşan CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, yerel seçimlerin önemine değindi. Toptaş "Eskiden siyasi bir yarış yapılıyordu. Şimdi durum değişti. Rejim tartışması gündemde. Mevcut iktidarın yaptıkları oylanacak bu seçimde" dedi.CHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Özyadın ise açıklamasında, yıllarca partinin değişik kademelerinde verilen görevi yaptığını söyleyerek "Şu anda Belediye Başkan adayı olarak huzurunuzdayım. Şeffaf, dürüst ve halkçı bir yönetim göstereceğiz. Katkı ve desteklerinizi bekliyorum" dedi.Ziraat teknisyeni olan 57 yaşındaki Ahmet Özaydın, ziraa ilaç bayiliği yapıyor, evli ve 3 çocuk babası.
AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Belediye Başkan adayının Ahmet Özaydın olduğu açıklandı.

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Belediye Başkan adayının Ahmet Özaydın olduğu açıklandı. 
Parti binasında yapılan, CHP Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt, Tokat Milletvekili Prof. Dr Orhan Düzgün, Bursa Milletvekili Kemal Ekinci ile çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda ilk olarak konuşan İl Başkanı Yalçın Görgöz iktidarı eleştirdi, yerel seçimlere CHP olarak iddialı hazırlandıkları söyledi. Daha sonra konuşan CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, yerel seçimlerin önemine değindi. Toptaş "Eskiden siyasi bir yarış yapılıyordu. Şimdi durum değişti. Rejim tartışması gündemde. Mevcut iktidarın yaptıkları oylanacak bu seçimde" dedi.
CHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Özyadın ise açıklamasında, yıllarca partinin değişik kademelerinde verilen görevi yaptığını söyleyerek "Şu anda Belediye Başkan adayı olarak huzurunuzdayım. Şeffaf, dürüst ve halkçı bir yönetim göstereceğiz. Katkı ve desteklerinizi bekliyorum" dedi.
Ziraat teknisyeni olan 57 yaşındaki Ahmet Özaydın, ziraa ilaç bayiliği yapıyor, evli ve 3 çocuk babası.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.