CHP OLARAK İKTİDAR YAPAMIYOR İSE BİZ YAPMAYA HAZIRIZ

Siyaset 18.09.2020 - 14:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

CHP OLARAK İKTİDAR YAPAMIYOR İSE BİZ YAPMAYA HAZIRIZ

CHP 81 İlde eş zamanlı gerçekleştirdiği pandemi sürecinde sosyal devletin yapması gerekenler konulu basın açıklaması Burdur CHP İl Başkanı İzzet Akbulut tarafından Cumhuriyet meydanında yapıldı.
CHP 81 ilde eş zamanlı olarak pandemi sürecinde sosyal devletin yapması gerekenler konulu basın açıklamasını yaptı. Burdur CHP İl Başkanı İzzet Akbulut pandemi sürecinde iktidar yönetiminden beklentilerini açıkladı. İl başkanı İzzet Akbulut, CHP milletvekili Mehmet Göker, İlçe başkanı Serkan Şimşek ve diğer partililerin katılımıyla gerçekleştirilen basın açıklamasında sosyal devlet olgusunun önemine dikkat çekildi. Akbulut, “Pandemi sürecinde bir sağlık görevlisi ve rehber öğretmeni mutlaka okulda bulunması gerekmektedir. Okul servisi yapan esnafımızın bu süreçte kazanç yapamayacağı için vergi ve sigorta primleri ile aldıkları kredilerin faizsiz bir şekilde verilmesi mutlak suretle yapılmalıdır. Kamu özel ayrımı yapmaksızın 12 yaşından küçük çocuğu olan ailelere eğitim izni tanımlanmalıdır. Uzaktan eğitim boyunca gerek Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerek GSM operatörleri tarafından öğrencilere ve ailelere gerekli destekler sağlanmalıdır. İçinden geçtiğimiz pandemi süreci sosyal devletin önemini bir kez daha göstermektedir. İktidara aday bir parti olarak Cumhuriyet Halk Partisi olarak çocuklarımızın eğitim hakkı ve güvencesi için her şeyi yapmaya hazırız. İktidarın yapması gerekenler bellidir iktidar yapamıyorsa Cumhuriyet Halk Partisi olarak yapma iradesine sahibiz” dedi.
CHP 81 İlde eş zamanlı gerçekleştirdiği pandemi sürecinde sosyal devletin yapması gerekenler konulu basın açıklaması Burdur CHP İl Başkanı İzzet Akbulut tarafından Cumhuriyet meydanında yapıldı.

CHP 81 ilde eş zamanlı olarak pandemi sürecinde sosyal devletin yapması gerekenler konulu basın açıklamasını yaptı.

Burdur CHP İl Başkanı İzzet Akbulut pandemi sürecinde iktidar yönetiminden beklentilerini açıkladı.

İl başkanı İzzet Akbulut, CHP milletvekili Mehmet Göker, İlçe başkanı Serkan Şimşek ve diğer partililerin katılımıyla gerçekleştirilen basın açıklamasında sosyal devlet olgusunun önemine dikkat çekildi.

Akbulut, “Pandemi sürecinde bir sağlık görevlisi ve rehber öğretmeni mutlaka okulda bulunması gerekmektedir. Okul servisi yapan esnafımızın bu süreçte kazanç yapamayacağı için vergi ve sigorta primleri ile aldıkları kredilerin faizsiz bir şekilde verilmesi mutlak suretle yapılmalıdır. Kamu özel ayrımı yapmaksızın 12 yaşından küçük çocuğu olan ailelere eğitim izni tanımlanmalıdır. Uzaktan eğitim boyunca gerek Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerek GSM operatörleri tarafından öğrencilere ve ailelere gerekli destekler sağlanmalıdır. İçinden geçtiğimiz pandemi süreci sosyal devletin önemini bir kez daha göstermektedir. İktidara aday bir parti olarak Cumhuriyet Halk Partisi olarak çocuklarımızın eğitim hakkı ve güvencesi için her şeyi yapmaya hazırız. İktidarın yapması gerekenler bellidir iktidar yapamıyorsa Cumhuriyet Halk Partisi olarak yapma iradesine sahibiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.