CHP Milletvekili Göker İYİ Parti’de

Siyaset 22.04.2018 - 23:04, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

CHP Milletvekili Göker İYİ Parti’de

Erken seçim kararından sonra netlik taşımayan İYİ Parti’nin seçimlere katılabileceği resmen kesinleşti. CHP ve İYİ Parti arasında devam eden görüşmeler sonuçlandı ve iki partinin ittifakı da netleşti.  CHP’li  15 milletvekili arasında Burdur Milletvekili Mehmet Göker’de var. Göker'in büyük şehirlerden birinden milletvekili olarak gösterilmesi muhtemel. İYİ PARTİYE GEÇEN CHP'Lİ MİLLETVEKİLLERİ   Afyonkarahisar milletvekili Burcu Köksal, Amasya milletvekili Mustafa Tuncer, Ankara milletvekili Nihat Yeşil, Aydın milletvekili Hüseyin Yıldız, Balıkesir milletvekili Ahmet Akın, Burdur milletvekili Mehmet Göker, Bursa milletvekilleri Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Erkan Aydın, Çorum milletvekili Tufan Köse, Edirne milletvekili Okan Gaytancıoğlu, İzmir milletvekili Tacettin Bayır, Kayseri milletvekili Çetin Arık, Kocaeli milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Niğde milletvekili Ömer Fethi Gürer, Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş.

Erken seçim kararından sonra netlik taşımayan İYİ Parti’nin seçimlere katılabileceği resmen kesinleşti. CHP ve İYİ Parti arasında devam eden görüşmeler sonuçlandı ve iki partinin ittifakı da netleşti. 

CHP’li  15 milletvekili arasında Burdur Milletvekili Mehmet Göker’de var. Göker'in büyük şehirlerden birinden milletvekili olarak gösterilmesi muhtemel.

İYİ PARTİYE GEÇEN CHP'Lİ MİLLETVEKİLLERİ

 

Afyonkarahisar milletvekili Burcu Köksal, Amasya milletvekili Mustafa Tuncer, Ankara milletvekili Nihat Yeşil, Aydın milletvekili Hüseyin Yıldız, Balıkesir milletvekili Ahmet Akın, Burdur milletvekili Mehmet Göker, Bursa milletvekilleri Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Erkan Aydın, Çorum milletvekili Tufan Köse, Edirne milletvekili Okan Gaytancıoğlu, İzmir milletvekili Tacettin Bayır, Kayseri milletvekili Çetin Arık, Kocaeli milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Niğde milletvekili Ömer Fethi Gürer, Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.