CHP’Lİ ÖZKANDAN NEZAKET ZİYARETİ

Gündem 27.12.2014 - 17:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

CHP’Lİ ÖZKANDAN NEZAKET ZİYARETİ

CHP’Lİ ÖZKANDAN NEZAKET ZİYARETİ
Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan büromuza nezaket ziyaretinde bulundu. Dergi Ayrıntı’nın kurulduğu ilk ayda da büromuzu ziyaret eden Milletvekili Özkan, cumartesi akşamı da ziyaretini tekrarladı. Ziyarette “burdurweb” internet sitesinin sahibi Özgür Doğan ve milletvekili Özkan’ın danışmanı Onur Sivrikaya da yer aldı. Dergi Ayrıntı’nın sahibi Cemalettin Bektaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bektaş, Dergi Ayrıntı ve bakayrıntı.com haber sitesi olarak bölgesel yayın yaptığımızı, Burdur’un dışında Antalya, Isparta ve Afyonkarahisar gündemini de takip ettiğimizi ifade etti.  Milletvekili Ramazan Kerim Özkan da TBMM’deki bazı çalışmalarından örneklemeler verdikten sonra siyasi hayatını kardeşlik ve barış misyonu gözeterek devam ettirdiğini, gerek Dergi Ayrıntı’yı ve gerekse bakayrıntı.com haber sitesini takip ettiğini söyledi. Özkan, Burdur ve bölge ekonomisini gündemde tutan Dergi Ayrıntı’ya ve bölgesel gelişmeleri sıcağı sıcağına aktaran bakayrıntı.com haber sitesine emeklerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret ülke ve bölge gündeminin irdelenmesi ile sürdü.
CHP’Lİ ÖZKANDAN NEZAKET ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan büromuza nezaket ziyaretinde bulundu. Dergi Ayrıntı’nın kurulduğu ilk ayda da büromuzu ziyaret eden Milletvekili Özkan, cumartesi akşamı da ziyaretini tekrarladı. Ziyarette “burdurweb” internet sitesinin sahibi Özgür Doğan ve milletvekili Özkan’ın danışmanı Onur Sivrikaya da yer aldı.

Dergi Ayrıntı’nın sahibi Cemalettin Bektaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bektaş, Dergi Ayrıntı ve bakayrıntı.com haber sitesi olarak bölgesel yayın yaptığımızı, Burdur’un dışında Antalya, Isparta ve Afyonkarahisar gündemini de takip ettiğimizi ifade etti. 

Milletvekili Ramazan Kerim Özkan da TBMM’deki bazı çalışmalarından örneklemeler verdikten sonra siyasi hayatını kardeşlik ve barış misyonu gözeterek devam ettirdiğini, gerek Dergi Ayrıntı’yı ve gerekse bakayrıntı.com haber sitesini takip ettiğini söyledi. Özkan, Burdur ve bölge ekonomisini gündemde tutan Dergi Ayrıntı’ya ve bölgesel gelişmeleri sıcağı sıcağına aktaran bakayrıntı.com haber sitesine emeklerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret ülke ve bölge gündeminin irdelenmesi ile sürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.