CHP KURMAYLARINDAN BURDUR ZİYARETİ

Gündem 25.11.2016 - 13:45, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

CHP KURMAYLARINDAN BURDUR ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi Kurmayları üç gün için geldikleri Burdur’da esnaf ziyareti yaptı.
Cumhuriyet Halk Partisi Kurmayları üç gün için geldikleri Burdur’da esnaf ziyareti yaptı. Burdur’a gelen CHP Genel Başkan yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, PM Üyesi Tuğba Ütebay, İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, İzmir Milletvekili Tacettin Bayır’a Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve CHP İl- İlçe Yönetimi ile üyeleri eşlik etti. Gelen kurmaylarla vatandaşların ilgisi büyük olurken, vatandaşlarla birlikte CHP’liler birlikte fotoğraf çektirdi. Cumhuriyet Meydanından başlayan esnaf ziyaretinde üzerinde “Umut var, Biz Varız” yazılı etiketler esnaflara hediye edildi ve esnaflar sırasıyla ziyaret edildi. CHP Kurmaylarının daha sonra Sivil Toplum Örgütlerine ziyarette bulunacakları bildirildi. 
Cumhuriyet Halk Partisi Kurmayları üç gün için geldikleri Burdur’da esnaf ziyareti yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kurmayları üç gün için geldikleri Burdur’da esnaf ziyareti yaptı.

Burdur’a gelen CHP Genel Başkan yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, PM Üyesi Tuğba Ütebay, İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, İzmir Milletvekili Tacettin Bayır’a Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve CHP İl- İlçe Yönetimi ile üyeleri eşlik etti. Gelen kurmaylarla vatandaşların ilgisi büyük olurken, vatandaşlarla birlikte CHP’liler birlikte fotoğraf çektirdi.

Cumhuriyet Meydanından başlayan esnaf ziyaretinde üzerinde “Umut var, Biz Varız” yazılı etiketler esnaflara hediye edildi ve esnaflar sırasıyla ziyaret edildi.

CHP Kurmaylarının daha sonra Sivil Toplum Örgütlerine ziyarette bulunacakları bildirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.