CHP İL BAŞKANI AKBULUT ‘CHP VARSA UMUT VARDIR’

Gündem 13.01.2022 - 14:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

CHP İL BAŞKANI AKBULUT ‘CHP VARSA UMUT VARDIR’

CHP İL BAŞKANI AKBULUT ‘CHP VARSA UMUT VARDIR’
CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut yaptığı açıklamada, “Türkiye zor şartlardan geçiyor. Özellikle gençler ümidini kaybetmiş gibi görünüyor. Ancak buradan seslenmek istiyorum. CHP varsa umut da vardır” dedi. CHP Burdur İl Başkanlığında aylık olağan ilçe başkanları toplantısı düzenlendi. Toplantıya ev sahipliği yapan CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut yaptığı açıklamada, “Zor zamanlardan geçen yurttaşlarımıza umut olabilecek projeleri geliştirmek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi. Ülkedeki gidişata ilişkin konuşan Başkan Akbulut sözlerinin devamında şunları söyledi: “AKP’NİN TÜRKİYE’Yİ GETİRDİĞİ NOKTA ZAM, AÇLIK, YOKSULLUK VE YOLSUZLUK” “Ülkemiz AKP iktidarının zulmü altında kıvranıyor. Bunu bilen iktidar, koltuğunu kaybetmemek uğruna, kaybedeceğini de bildiği için seçime gitmiyor. Seçime gidilmediği her gün ise bunun ceremesini halk su, elektrik ve doğal gaz olarak çekiyor! AKP’nin Türkiye’yi bugün getirdiği nokta ne yazık ki zam, açlık, yoksulluk ve yolsuzluk olmuştur. Gençlerimiz de böylesine bir iklimden, baskıdan, kin dolu sözlerden dolayı ülkeyi terk etmekten başka bir şey düşünemez olmuştur. Ancak buradan başta gençlerimiz olmak üzere Burdur’da yaşayan hemşerilerimize ve 84 milyon vatandaşımıza seslenmek istiyorum. CHP varsa umut da vardır. Geliyor, gelmekte olan”  
CHP İL BAŞKANI AKBULUT ‘CHP VARSA UMUT VARDIR’

CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut yaptığı açıklamada, “Türkiye zor şartlardan geçiyor. Özellikle gençler ümidini kaybetmiş gibi görünüyor. Ancak buradan seslenmek istiyorum. CHP varsa umut da vardır” dedi.

CHP Burdur İl Başkanlığında aylık olağan ilçe başkanları toplantısı düzenlendi. Toplantıya ev sahipliği yapan CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut yaptığı açıklamada, “Zor zamanlardan geçen yurttaşlarımıza umut olabilecek projeleri geliştirmek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Ülkedeki gidişata ilişkin konuşan Başkan Akbulut sözlerinin devamında şunları söyledi:

“AKP’NİN TÜRKİYE’Yİ GETİRDİĞİ NOKTA ZAM, AÇLIK, YOKSULLUK VE YOLSUZLUK”

“Ülkemiz AKP iktidarının zulmü altında kıvranıyor. Bunu bilen iktidar, koltuğunu kaybetmemek uğruna, kaybedeceğini de bildiği için seçime gitmiyor. Seçime gidilmediği her gün ise bunun ceremesini halk su, elektrik ve doğal gaz olarak çekiyor! AKP’nin Türkiye’yi bugün getirdiği nokta ne yazık ki zam, açlık, yoksulluk ve yolsuzluk olmuştur. Gençlerimiz de böylesine bir iklimden, baskıdan, kin dolu sözlerden dolayı ülkeyi terk etmekten başka bir şey düşünemez olmuştur. Ancak buradan başta gençlerimiz olmak üzere Burdur’da yaşayan hemşerilerimize ve 84 milyon vatandaşımıza seslenmek istiyorum. CHP varsa umut da vardır. Geliyor, gelmekte olan”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.