CHP heyetinden Borsa’ya ziyaret

Gündem 08.01.2020 - 09:24, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

CHP heyetinden Borsa’ya ziyaret

  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur Milletvekili Mehmet Göker ve Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Ömer Faruk Gündüzalp’i ziyaret etti. Gündemde yer alan önemli konuların ele alındığı ziyarette, tarım ve hayvancılıkta yaşanan gelişmelere dair istişarede bulunuldu.   CHP Milletvekili Mehmet Göker, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İl Başkanı İzzet Akbulut ve Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek’ten oluşan CHP heyeti, Burdur Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp’i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Ercengiz, kentin kültürel, ekonomik ve sportif açıdan tüm yönleriyle gelişimine önem verdiklerini ifade ederek, ”Hizmeti esas alan bir belediyecilik anlayışıyla tüm Burdur halkına hizmet ettik ve etmeye devam ediyoruz. Halkımızın bizlere olan inancı ve teveccühü ile çalışmalarımıza edeceğiz” şeklinde konuştu.   Ticaret Borsası'nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini dile getiren Milletvekili Mehmet Göker ise “Fırsat buldukça meslek odaları ve sivil toplum örgütlerimizi ziyaret etmeye, yöneticileri ile birlikte fikir alışverişinde bulunmaya özen gösteriyoruz. Burdur’un ortak menfaatleri doğrultusunda bütün odalarımızla, siyasi partilerimizle ilimizin gelişimi ve geleceği için planlanması için ortak çalışmalar yapmalı. CHP olarak, hem ülkemizin hem ilimizin hem de ilçe ve köylerimizin gelişimi için elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz" diye konuştu.   Ziyaretlerinden dolayı CHP heyetine teşekkür eden Borsa Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, “Ticaret Borsası olarak kırsaldan merkeze, aile işletmesinden tarım ve hayvancılık sanayisine kadar olan sektörün temsilcileriyiz. Ülke olarak; sanayide, tarım ve hayvancılık alanlarında sahip olduğumuz potansiyelin ve gücün farkındayız. Tek isteğimiz, var olan potansiyeli ve gücü doğru şekilde kullanmak. Kentimizi ve ülkemizi kalkındıracak her türlü projede varız. Önemli olan masanın etrafında toplanıp, ortaya çıkan fikirleri somut anlamda hayata geçirmek” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur Milletvekili Mehmet Göker ve Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Ömer Faruk Gündüzalp’i ziyaret etti. Gündemde yer alan önemli konuların ele alındığı ziyarette, tarım ve hayvancılıkta yaşanan gelişmelere dair istişarede bulunuldu.

 

CHP Milletvekili Mehmet Göker, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İl Başkanı İzzet Akbulut ve Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek’ten oluşan CHP heyeti, Burdur Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp’i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Ercengiz, kentin kültürel, ekonomik ve sportif açıdan tüm yönleriyle gelişimine önem verdiklerini ifade ederek, ”Hizmeti esas alan bir belediyecilik anlayışıyla tüm Burdur halkına hizmet ettik ve etmeye devam ediyoruz. Halkımızın bizlere olan inancı ve teveccühü ile çalışmalarımıza edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Ticaret Borsası'nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini dile getiren Milletvekili Mehmet Göker ise “Fırsat buldukça meslek odaları ve sivil toplum örgütlerimizi ziyaret etmeye, yöneticileri ile birlikte fikir alışverişinde bulunmaya özen gösteriyoruz. Burdur’un ortak menfaatleri doğrultusunda bütün odalarımızla, siyasi partilerimizle ilimizin gelişimi ve geleceği için planlanması için ortak çalışmalar yapmalı. CHP olarak, hem ülkemizin hem ilimizin hem de ilçe ve köylerimizin gelişimi için elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz" diye konuştu.

 

Ziyaretlerinden dolayı CHP heyetine teşekkür eden Borsa Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, “Ticaret Borsası olarak kırsaldan merkeze, aile işletmesinden tarım ve hayvancılık sanayisine kadar olan sektörün temsilcileriyiz. Ülke olarak; sanayide, tarım ve hayvancılık alanlarında sahip olduğumuz potansiyelin ve gücün farkındayız. Tek isteğimiz, var olan potansiyeli ve gücü doğru şekilde kullanmak. Kentimizi ve ülkemizi kalkındıracak her türlü projede varız. Önemli olan masanın etrafında toplanıp, ortaya çıkan fikirleri somut anlamda hayata geçirmek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.