CHP’den Kılıçtaroğlu’na yapılan saldırıya sert tepki

22.04.2019 - 13:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

CHP’den Kılıçtaroğlu’na yapılan saldırıya sert tepki

Burdur Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Örgütü düzenlenen basın açıklamasında Kılıçtaroğlu’na yapılan saldırıya sert tepki gösterdi.
Burdur Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Örgütü düzenlenen basın açıklamasında Kılıçtaroğlu’na yapılan saldırıya sert tepki gösterdi.   CHP Genel Başkanı kemal Kılıçtaroğlu’na düzenlenen saldırının birlik ve beraberliği bozmayı hedeflediğini söyleyen CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, “Ülkemizin Başkentinde, hepimizin şehidi Mehmetçiğimizin cenaze töreninde şehidimizin cenazesine katılan tek siyasi parti lideri olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanına hain bir saldırıda bulunulmuştur. Yapılan hain saldırı aynı zamanda şehidimiz Yener Kırıkçı’ya ve onun ailesine karşı da yapılmış büyük bir saygısızlıktır.” dedi. Olayların bir protesto değil organize bir eylem olduğunun altını çizen CHP İl başkanı İzzet Akbulut, ” Bu Ülkemizin birlik ve beraberliğine yapılan saldırıdır, saldırının azmettiricileri bellidir, adına gazete denen paçavranın CHP sini hedef göstermesi, bir takım odakların Genel Başkanımıza idam tehditleri bulunduysa, CHP sinin Şehitlerimizin cenazelerine alınmasın diye kimler talimat verdiyse, kimler ülkemizin kurucu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partiye hakaretler yağdırdıysa, bu saldırının alt yapısını yapan onlardır”  ifadesinde bulundu. Emperyalist güçlerin hareketleri, topluma kin ve nefret eken, o zehirli dil sahipleri bu saldırının sorumlusudur diyen Başkan Abulut, “Askerlerimize kurşun sıkarak bu ülkeyi bölüp parçalamaya çalışan hainlerle, attığı manşetlerle Milleti Şehit cenazeleri üzerinden bölüp parçalamaya, çalışan edepsizler aynı Emperyalist güçlerin hizmetkarlarıdır Türkiye’yi korku ve terör ortamına sürüklemeye çalışanlara karşı uyanığız. Gün kızgın demiri soğutma günüyse herkes buna göre davranmalıdır. Basit siyasi menfaatler için ülkemizin tüm Demokratik birikimi birlik ve bütünlüğü feda edilemez. Ankara Valisi İçişleri Bakanı derhal istifa etmelidir. Milli Savunma Bakanına bir sorumuz var, ‘O Evi Yakın’ diye bağıran hainlere dönüp ‘Mesajını verdiniz’ demek ne anlama gelmektedir? Herkes müsterih olsun, aziz Milletimiz soğukkanlı oynanmak istenen bu oyunu bozacak güçtedir, Bizler Kuvayı Milliye devamı olan Cumhuriyet Halk partisiyiz” ifadesini kullandı.   Basın açıklamasına CHP İl Başkanı İzzet Akbulut ve İl Örgütü, İYİ Parti İl Başkanı Faruk Erkan, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve vatandaşlar katıldı.  
Burdur Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Örgütü düzenlenen basın açıklamasında Kılıçtaroğlu’na yapılan saldırıya sert tepki gösterdi.

Burdur Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Örgütü düzenlenen basın açıklamasında Kılıçtaroğlu’na yapılan saldırıya sert tepki gösterdi.

  CHP Genel Başkanı kemal Kılıçtaroğlu’na düzenlenen saldırının birlik ve beraberliği bozmayı hedeflediğini söyleyen CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, “Ülkemizin Başkentinde, hepimizin şehidi Mehmetçiğimizin cenaze töreninde şehidimizin cenazesine katılan tek siyasi parti lideri olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanına hain bir saldırıda bulunulmuştur. Yapılan hain saldırı aynı zamanda şehidimiz Yener Kırıkçı’ya ve onun ailesine karşı da yapılmış büyük bir saygısızlıktır.” dedi.

Olayların bir protesto değil organize bir eylem olduğunun altını çizen CHP İl başkanı İzzet Akbulut, ” Bu Ülkemizin birlik ve beraberliğine yapılan saldırıdır, saldırının azmettiricileri bellidir, adına gazete denen paçavranın CHP sini hedef göstermesi, bir takım odakların Genel Başkanımıza idam tehditleri bulunduysa, CHP sinin Şehitlerimizin cenazelerine alınmasın diye kimler talimat verdiyse, kimler ülkemizin kurucu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partiye hakaretler yağdırdıysa, bu saldırının alt yapısını yapan onlardır”  ifadesinde bulundu.

Emperyalist güçlerin hareketleri, topluma kin ve nefret eken, o zehirli dil sahipleri bu saldırının sorumlusudur diyen Başkan Abulut, “Askerlerimize kurşun sıkarak bu ülkeyi bölüp parçalamaya çalışan hainlerle, attığı manşetlerle Milleti Şehit cenazeleri üzerinden bölüp parçalamaya, çalışan edepsizler aynı Emperyalist güçlerin hizmetkarlarıdır Türkiye’yi korku ve terör ortamına sürüklemeye çalışanlara karşı uyanığız. Gün kızgın demiri soğutma günüyse herkes buna göre davranmalıdır. Basit siyasi menfaatler için ülkemizin tüm Demokratik birikimi birlik ve bütünlüğü feda edilemez. Ankara Valisi İçişleri Bakanı derhal istifa etmelidir. Milli Savunma Bakanına bir sorumuz var, ‘O Evi Yakın’ diye bağıran hainlere dönüp ‘Mesajını verdiniz’ demek ne anlama gelmektedir? Herkes müsterih olsun, aziz Milletimiz soğukkanlı oynanmak istenen bu oyunu bozacak güçtedir, Bizler Kuvayı Milliye devamı olan Cumhuriyet Halk partisiyiz” ifadesini kullandı.  

Basın açıklamasına CHP İl Başkanı İzzet Akbulut ve İl Örgütü, İYİ Parti İl Başkanı Faruk Erkan, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve vatandaşlar katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.