CHP’DE YENİ İL BAŞKANI BARIŞ AYTEN

Siyaset 20.12.2015 - 17:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

CHP’DE YENİ İL BAŞKANI BARIŞ AYTEN

BURDUR CUMHURİYET HALK PARTİSİNDE YAPILAN OLAĞAN KONGREYLE YENİ İL BAŞKANI BARIŞ AYTEN OLDU.
Burdur Belediyesi Sergi ve Konferans Salonunda gerçekleştirilen 35. Olağan Kongre ile delegelerin oyları yeni il başkanını belirledi. 4 aday il başkanlığı için delegelerin oylarına talip oldu. Barış Ayten, Ahmet Şahan, Recep Karakaya ve Hakan Sönmez il başkanlığı için yarıştı. Kongreye MHP'nin dışında başka bir siyasi parti katılmadı.  Açılışta Divan Başkanlığına CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, ikinci başkanlığa Kazım Üstüner ve katipliğe Ferdi Ay seçildi. Blok listeyle yapılan seçimlerin ardından Barış Ayten 72 delegenin oyunu, Ahmet Şahan da 68 delegenin oyunu aldı.  Barış Ayten’in Listesinde şu isimler yer alıyor: Yelda Eskici (Avukat), Burhan C. Karakurt (Mali Müşavir), Hulki Aytar (Emekli Memur), Nahide Yeşilyurt (Emekli), Tekin Erol (Mali Müşavir), Mehmet Erkil (Emekli Sağlık Memuru), Güler Özkan (Ev Hanımı), Erol Gür (İşadamı), Hayati Akkaya (Esnaf), Fazilet Vergili (Ev Hanımı), İlter Keçeci (Diş Hekimi), Abdurrahman Kızılkaya (Gazeteci), Mehmet Çukurca (Muhtar), Hüsniye İlgaz (Emekli Memur), Salih Aran (Emekli Öğretmen), Hasan çelik (Emekli Öğretmen), Nur Demirkaya (İktisatçı), Nevra Karamanda (İşçi), Mevlüt Öz (Emekli Öğretmen), İsmail Aksöz (Esnaf)
BURDUR CUMHURİYET HALK PARTİSİNDE YAPILAN OLAĞAN KONGREYLE YENİ İL BAŞKANI BARIŞ AYTEN OLDU.

Burdur Belediyesi Sergi ve Konferans Salonunda gerçekleştirilen 35. Olağan Kongre ile delegelerin oyları yeni il başkanını belirledi. 4 aday il başkanlığı için delegelerin oylarına talip oldu. Barış Ayten, Ahmet Şahan, Recep Karakaya ve Hakan Sönmez il başkanlığı için yarıştı. Kongreye MHP'nin dışında başka bir siyasi parti katılmadı. 

Açılışta Divan Başkanlığına CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, ikinci başkanlığa Kazım Üstüner ve katipliğe Ferdi Ay seçildi.

Blok listeyle yapılan seçimlerin ardından Barış Ayten 72 delegenin oyunu, Ahmet Şahan da 68 delegenin oyunu aldı.

 Barış Ayten’in Listesinde şu isimler yer alıyor:

Yelda Eskici (Avukat), Burhan C. Karakurt (Mali Müşavir), Hulki Aytar (Emekli Memur), Nahide Yeşilyurt (Emekli), Tekin Erol (Mali Müşavir), Mehmet Erkil (Emekli Sağlık Memuru), Güler Özkan (Ev Hanımı), Erol Gür (İşadamı), Hayati Akkaya (Esnaf), Fazilet Vergili (Ev Hanımı), İlter Keçeci (Diş Hekimi), Abdurrahman Kızılkaya (Gazeteci), Mehmet Çukurca (Muhtar), Hüsniye İlgaz (Emekli Memur), Salih Aran (Emekli Öğretmen), Hasan çelik (Emekli Öğretmen), Nur Demirkaya (İktisatçı), Nevra Karamanda (İşçi), Mevlüt Öz (Emekli Öğretmen), İsmail Aksöz (Esnaf)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.