CHP’de sıralama belirlendi

Siyaset 21.05.2018 - 09:32, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

CHP’de sıralama belirlendi

CHP’nin Burdur Milletvekili adayı sıralaması belirlendi
24 Haziran seçimleri öncesinde ana muhalefet partisi olan Cumhuriyet Halk Partisinin Burdur’daki milletvekili sıralaması belirlendi. İlk üç sırada Barış Ayten’den sonra il başkanlığı görevini yapan Osman Gök de yer alırken, Milletvekili Mehmet Göker yine ilk sırada yer aldı. CHP’nin Burdur’daki milletvekili sıralaması şöyle: 1 Mehmet Göker 2 Recep Mutlucan 3 Osman Gök
CHP’nin Burdur Milletvekili adayı sıralaması belirlendi

24 Haziran seçimleri öncesinde ana muhalefet partisi olan Cumhuriyet Halk Partisinin Burdur’daki milletvekili sıralaması belirlendi. İlk üç sırada Barış Ayten’den sonra il başkanlığı görevini yapan Osman Gök de yer alırken, Milletvekili Mehmet Göker yine ilk sırada yer aldı.

CHP’nin Burdur’daki milletvekili sıralaması şöyle:

1 Mehmet Göker

2 Recep Mutlucan

3 Osman Gök

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.