CHP’de İl Başkanlığı Yarışı

Siyaset 19.12.2017 - 10:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

CHP’de İl Başkanlığı Yarışı

İlçelerde kongrelerini tamamlayan CHP Antalya İl Örgütünde sıra il başkanlığı seçimlerine geldi. Konyaaltı Belediyesinin yaptırdığı Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezinde 7 Ocak 2018’de gerçekleştirilecek kongre için parti içi çalışmalar son hızla devam ediyor. İl Başkanlığı için mevcut il başkanı Mustafa Erdem’in yanı sıra Vahap Tuncer, Kamil Yıldırım, Ahmet Kumbul ve Tuncay Ercenk'in de adı geçiyor. Adaylardan Kamil Yıldırım, kendi sosyal medya hesabından adaylığını ilan eden ilk isim oldu. Adı geçen diğer isimler adaylıklarını resmen ilan etmese de buna yönelik çalışmalarını sürdürdükleri biliniyor. Diğer yandan, ilçelerde kongrelerini tamamlayan Ak Parti'de ise henüz Antalya il başkanlığı seçimi için tarih ilan edilmedi. AK Parti, İl Başkanı Rıza Sümer ile devam ediyor. 

İlçelerde kongrelerini tamamlayan CHP Antalya İl Örgütünde sıra il başkanlığı seçimlerine geldi. Konyaaltı Belediyesinin yaptırdığı Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezinde 7 Ocak 2018’de gerçekleştirilecek kongre için parti içi çalışmalar son hızla devam ediyor.

İl Başkanlığı için mevcut il başkanı Mustafa Erdem’in yanı sıra Vahap Tuncer, Kamil Yıldırım, Ahmet Kumbul ve Tuncay Ercenk'in de adı geçiyor. Adaylardan Kamil Yıldırım, kendi sosyal medya hesabından adaylığını ilan eden ilk isim oldu. Adı geçen diğer isimler adaylıklarını resmen ilan etmese de buna yönelik çalışmalarını sürdürdükleri biliniyor.

Diğer yandan, ilçelerde kongrelerini tamamlayan Ak Parti'de ise henüz Antalya il başkanlığı seçimi için tarih ilan edilmedi. AK Parti, İl Başkanı Rıza Sümer ile devam ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.